DSpace

Digital.CSIC > Ciencia y Tecnología de Alimentos >

Instituto del Frio (IF)

El Instituto del Frío se creó en 1951, con el nombre de Centro Experimental del Frío, para dar respuesta a las necesidades de investigación de los diferentes sectores de la industria frigorífica española. En el año 1977 cambió el nombre por el de Instituto del Frío y, paulatinamente, en los últimos treinta años ha extendido el campo de la investigación hacia la Ciencia y Tecnología de Alimentos en el área del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)


www.if.csic.es

Logo
 
 
or browse 

Collections in this community

Recent Submissions

Use of lactic acid for extraction of fish skin gelatin

Ultrastructural changes and structure and mobility of myowater in frozen-stored hake (Merluccius merluccius L.) muscle: Relationship with functionality and texture

Use of the equivalent volumetric enthalpy variation in non-linear phase-change processes: freezing-zone progression and thawing-time determination

Unraveling the contribution of melanoidins to the antioxidant activity of coffee brews

Tryptophan determination in milk-based ingredients and dried sport supplements by liquid chromatography with fluorescence detection


RSS Feeds

    RSS Feed RSS Feed