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Firma en Digital.CSIC (*)
González Sotelo, Carmen
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Investigaciones Marinas (IIM)
 
Departamento
Secuenciación de ADN
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica
 
Especialización
Recursos Naturales, Ciencia y Tecnología de Alimentos, Ciencias Agrarias
 
Email
carmen@iim.csic.es
 
 
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Refined By:
Autor:  Gallardo, José Manuel

Resultados 1-19 de 19.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess2000Analysis of fish and squid myofibrillar proteins by capillary sodium dodecyl sulfate gel electrophoresis: Actin and myosin quantificationGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
2closedAccess1990Changes in flesh lipids and fill oils of albacore (Thunnus alalunga) during canning and storageAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Changes in free amino acids of hake (Merluccius merluccius L.) muscle during frozen storageGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Franco, José M. CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
4closedAccess1990Changes in volatile bases and trimethylamine oxide during the canning of albacore (Thunnus alalunga)Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Franco, José M. CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID artículo
5closedAccess1999Decomposition of trimethylamine oxide during iced storage of blue whiting (Micromesistius poutassou)Rey-Mansilla, Mar; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
6closedAccess1997Determination of histamine by capillary zone electrophoresis using a low-pH phosphate buffer: Application in the analysis of fish and marine productsGallardo, José Manuel CSIC; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Distribution of triglycerides, phospholipids and polyunsaturated fatty acids in different sites in raw albacore (Thunnus alalunga) muscle: changes after cookingAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID artículo
8openAccessEvolucion_aminas_volatiles.pdf.jpg1991Evolución de aminas volátiles en merluza (Merluccius australis), merluza (Merluccius capensis) y rosada (Xiphiurus capensis) durante el almacenamiento a -18ºCGallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Banga, Julio R. CSIC ORCID artículo
9closedAccess1993Fish species identification in seafood productsGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
10closedAccess1992Identification of fish species in smoked fish products by electrophoresis and isoelectric focusingGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
11closedAccess1989Prediction of precooking times for albacore (Thunnus alalunga) by computer simulationPérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
12openAccessProtein_denaturation_frozen.pdf.jpg1994Protein denaturation in frozen stored hake (Merluccius merluccius L.) muscle: The role of formaldehydeGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
13openAccessQuality_assessment_sardines.pdf.jpg1997Quality assessment of sardines during storage by measurement of fluorescent compoundsAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
14openAccessReversed_phase_hplc.pdf.jpg1997Reversed-phase HPLC as a method for the identification of gadoid fish speciesPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
15openAccessUse_two_dimensional_electrophoresis.pdf.jpg1999The use of two-dimensional electrophoresis in the characterization of the water-soluble protein fraction of commercial flat fish speciesPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
16openAccessTrimethylamine_oxide_compounds.pdf.jpg1995Trimethylamine oxide and derived compounds' changes during frozen storage of hake (Merluccius merluccius)González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
17closedAccess1998Two-dimensional electrophoretic study of the water-soluble protein fraction in white muscle of gadoid fish speciesPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
18closedAccess1995Use of capillary zone electrophoresis for fish species identification. Differentiation of flatfish speciesGallardo, José Manuel CSIC; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
19closedAccess1990Zonal distribution of fatty acids in albacore (Thunnus alalunga) triglycerides and their changes during cookingAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo