Firma en Digital.CSIC (*)
Careche, Mercedes
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Especialización
Calidad y Seguridad de Productos de la Pesca y Acuicultura
 
Email
mcareche@ictan.csic.es
 

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Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]

Resultados 41-45 de 45.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41openAccessTesting_caffeic_acid.pdf.jpg2011Testing caffeic acid as a natural antioxidant in functional fish-fibre restructured productsSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Moreno, Pilar CSIC; González, M. Jesús CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
42openAccessNavas_A_The_artificial.pdf.jpgjun-2021The artificial digestion method underestimates the viability of Anisakis simplex (s.l.) L3 present in processed fish productsSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Rodríguez, Santiago CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; González Muñoz, Miguel; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
43openAccessSánchez-Alonso et al 2021_thermal patterns.pdf.jpgjun-2021Thermal patterns of heat treated Anisakis L3-infected fishery products allow separation into low, intermediate and high risk groups of potential use in risk managementSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Carballeda-Sangiao, Noelia CSIC ORCID; González Muñoz, Miguel; Arcos, Susana C.; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Ultrastructural changes and structure and mobility of myowater in frozen-stored hake (Merluccius merluccius L.) muscle: Relationship with functionality and textureHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; García, M. Luisa; Solas, M. Teresa; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Vibrational spectroscopic analysis of hake (Merluccius merluccius L.) lipids during frozen storageSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo