Firma en Digital.CSIC (*)
Rupérez Antón, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Email
pruperez@ictan.csic.es
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Villanueva Suárez, M. José

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Apple by-product dietary fibre exhibits potential prebiotic and hypolipidemic effectsin high-fat fed Wistar ratsMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Peña Armada, Rocío de la; Pérez-Cózar, María Luisa; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Redondo Cuenca, Araceli; Villanueva Suárez, M. Joséartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of high-fat diets supplemented with okara soybean by-product on lipid profiles of plasma, liver and faeces in Syrian hamstersVillanueva Suárez, M. José; Yokoyama, W. H.; Hong, Y. J.; Barttley, G. E.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
3openAccessHigh_Peña_Armada_Art2020.pdf.jpg2020High hydrostatic pressure assisted by Celluclast® releases oligosaccharides from apple by-productPeña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
4openAccesshighingredi.pdf.jpg2022High hydrostatic pressure assisted by food-grade enzymes as a sustainable approach for the development of an antioxidant ingredientPeña Armada, Rocío de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Villanueva Suárez, M. José; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
5openAccess2355788_A1.pdf.jpg31-mar-2011Método para la obtención de oligosacáridos vegetalesVillanueva Suárez, M. José; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Cózar, María Luisa; Redondo Cuenca, Araceliartículo
6openAccessnovelCelluclast.pdf.jpg2021Novel rich-in-soluble dietary fiber apple ingredient obtained from the synergistic effect of high hydrostatic pressure aided by Celluclast®Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Soybean Okara modulates gut microbiota in rats fed a high-fat dietPérez-López, Elena CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Redondo, Noemí CSIC; Tenorio-Sanz, M. D.; Villanueva Suárez, M. José; Redondo Cuenca, Araceli; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo