Firma en Digital.CSIC (*)
Rupérez Antón, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Email
pruperez@ictan.csic.es
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Jiménez Escrig, Antonio

Resultados 1-15 de 15.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant capacity and prebiotic effect of dietary fiber co-travelers from Sugar Kombu in healthy ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Bioactivity of sulfated polysaccharides from the edible red seaweed Mastocarpus stellatusGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011BIOLOGICAL PROPERTIES OF SULPHATED POLYSACCHARIDES FROM SUGAR KOMBU IN HEALTHY RATS.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Brown and red seaweeds as potential sources of antioxidant nutraceuticals.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coastGómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juanaartículo
8closedAccess2010Health-promoting activities of ultra-filtered okara protein hydrolysates released by in vitro gastrointestinal digestion: identification of active peptide from soybean lipoxygenaseJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Health-promoting effects of a dietary fiber concentrate from the soybean byproduct okara in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Tenorio, M. D; Espinosa Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Infrared characterisation, monosaccharide profile and antioxidant activity of chemical fractionated polysaccharides from the edible seaweed sugar Kombu (Saccharina latissima)Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Molecular weight distribution of polysaccharides from edible seaweeds by high-performance size-exclusion chromatography (HPSEC)Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Multifunctional antioxidant activity of polysaccharide fractions from the soybean byproduct okaraMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Non-digestible carbohydrates in Brazilian soybean seeds [Glycine max (L.) Merril]Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Serra, Myrian-Thereza; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Okara de soja y actividades antioxidantes de sus polisacáridosMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Seaweed as a source of novel nutraceuticals: Sulfated polysaccharides and peptidesJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo