Firma en Digital.CSIC (*)
Blanch, Gracia Patricia
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Tecnologías Innovadoras para el Estudio de Compuestos Bioactivos en Alimentos (ENANTIOMET)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Obtención y aplicación de compuestos bioactivos a partir de alimentos y subproductos alimentarios
 
Email
gblanch@ictan.csic.es
 
 
 
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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of (E)-5-methylhept-2-en-4-one in deodorised hazelnut oil. Application to the detection of adulterated olive oilsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; León Camacho, Manuel CSIC ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Determination of the enantiomeric composition of limonene and limonene-1,2-epoxide in lemon peel by multidimensional gas chromatography with flame-ionization detection and selected ion monitoring mass spectrometryBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Nicholson, Graeme J.artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of the enantiomeric composition of γ-lactones in edible oils by on-line coupled high performance liquid chromatography and gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of the enantiomeric ratios of chiral PCB 95 and 149 in human milk samples by multidimensional gas chromatography with ECD and MS(SIM) detectionBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Glausch, Alexandra; Schurig, Volkerartículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Development of a method based on on-line reversed phase liquid chromatography and gas chromatography coupled by means of an adsorption-desorption interface for the analysis of selected chiral volatile compounds in methyl jasmonate treated strawberriesPeña Moreno, F. de la CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
26openAccessphenolacidolive.pdf.jpg2018Development of a new strategy based on the application of phytoregulators to induce phenolic acids in olive fruitsFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Differentiation of heat-treated milks by using steam distillation solvent extractionBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of (-)- and (+)-methyl jasmonate on the bioformation of aroma-active esters in strawberry fruitsPeña Moreno, F. de la CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Castillo, M. L. R delartículo
29openAccesseffectbread.pdf.jpg2021Effect of baking temperature on the phenolic content and antioxidant activity of black corn (Zea mays L.) breadBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
30openAccessapplsci-13-04073.pdf.jpg1-abr-2023Effect of cooking methods on bioactive pigments in purple carrots (Daucus carota L.)Sáez-Escudero, Laura CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of postharvest methyl jasmonate treatment on fatty acid composition and phenolic acid content in olive fruits during storageFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of sample freezing on the SPME performance in the analysis of chiral volatile compounds in foodsFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of temperature on lipid-derived volatile compounds in boiled potato during storageBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
34openAccessefectolive.pdf.jpg2018Effect of the treatment of the olive tree (Olea europaea L.) on the phenolic content and antioxidant properties in olive fruitsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
35openAccesseffecterpene.pdf.jpg2004Effect of thermal treatment during processing of orange juice on the enantiomeric distribution of chiral terpenesRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Enantiomer analysis of chiral lactones in foods by on-line coupled reversed-phase liquid chromatography—gas chromatographyBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
37openAccessenanorigi.pdf.jpg2002Enantiomeric composition of filbertone in hazelnuts and hazelnut oils from different geographical originsRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Gómez Caballero, E.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Enantiomeric composition of filbertone in hazelnuts in relation to extraction conditions. Multidimensional gas chromatography and gas chromatography/mass spectrometry in the single ion monitoring mode of a natural sampleBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Jauch, Johannartículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Enantiomeric composition studies in Lavandula species using supercritical fluidsFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Enantiomeric distribution of chiral compounds in orange juices according to their geographical originsRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Caja, Maria del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo