Firma en Digital.CSIC (*)
Blanch, Gracia Patricia
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Tecnologías Innovadoras para el Estudio de Compuestos Bioactivos en Alimentos (ENANTIOMET)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Obtención y aplicación de compuestos bioactivos a partir de alimentos y subproductos alimentarios
 
Email
gblanch@ictan.csic.es
 
 
 
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Fecha de Publicación:  1912 - 1999

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991A comparison of different extraction methods for the volatile components of grape juiceBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Tabera, Javierartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999A contribution to the study of the enantiomeric composition of a chiral constituent in hazelnut oil used in the detection of adulterated olive oilBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Del Mar Caja, M.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Analysis of wine aroma by off-line and on-line supercritical fluid extraction - gas chromatographyBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Comparison of Different Methods for the Evaluation of the Authenticity of Olive Oil and Hazelnut OilBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Determination of the enantiomeric composition of limonene and limonene-1,2-epoxide in lemon peel by multidimensional gas chromatography with flame-ionization detection and selected ion monitoring mass spectrometryBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Nicholson, Graeme J.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of the enantiomeric ratios of chiral PCB 95 and 149 in human milk samples by multidimensional gas chromatography with ECD and MS(SIM) detectionBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Glausch, Alexandra; Schurig, Volkerartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Differentiation of heat-treated milks by using steam distillation solvent extractionBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Enantiomer analysis of chiral lactones in foods by on-line coupled reversed-phase liquid chromatography—gas chromatographyBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Enantiomeric composition of filbertone in hazelnuts in relation to extraction conditions. Multidimensional gas chromatography and gas chromatography/mass spectrometry in the single ion monitoring mode of a natural sampleBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Jauch, Johannartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Enantioselective analysis of chiral polychlorinated biphenyls in sediment samples by multidimensional gas chromatography-electron-capture detection after steam distillation-solvent extraction and sulfur removalGlausch, Alexandra; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Schurig, Volkerartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Evaluation of a transfer technique for direct coupling of reversed-phase liquid chromatography with gas chromatographyBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Fractionation of plant extracts by supercritical fluid extraction and direct introduction in capillary gas chromatography using a programmable temperature vaporizerBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja, Maria del Mar; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Optimization of dynamic headspace sampling for the analysis of trace volatile components of grape juice: Use of a PTV injector for intermediate trappingTabera, Javier; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Preconcentration of samples by steam distillation—solvent extraction at low temperatureBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Tabera, Javierartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Preconcentration of volatile components of foods: optimization of the steam distillation-solvent extraction at normal pressureBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Quantification and determination of enantiomeric ratios of chiral PCB 95, PCB 132, and PCB 149 in shark liver samples (C. coelolepis) from the Atlantic OceanBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Glausch, Alexandra; Schurig, Volker; Serrano, Roberto; González Carlos, María José CSIC ORCID artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Rapid analysis of cholesterol-elevating compounds in coffee brews by off-line high-performance liquid chromatography/high-resolution gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Rapid analysis of free erythrodiol and uvaol in olive oils by coupled reversed phase liquid chromatography−gas chromatographyBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Villén, Jesús; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Rapid and simultaneous analysis of free sterols, tocopherols, and squalene in edible oils by coupled reversed-phase liquid chromatography−gas chromatographyVillén, Jesús; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Rapid extraction of wine aroma compounds using a new simultaneous distillation-solvent extraction deviceBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo