Firma en Digital.CSIC (*)
Holgado, Francisca
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
f.holgado@ictan.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Giménez, Begoña

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García, Paula; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Vergara, Cristina; Robert, Pazartículo
4openAccessPostprint_2021 Food Hydrocolloids-Hydroxypropyl.pdf.jpg2021Hydroxypropyl-inulin as a novel encapsulating agent of fish oil by conventional and water-free spray dryingEncina, Cristian; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo
5openAccessincorporalayer.pdf.jpg2022Incorporation of hydroxytyrosol alkyl esters of different chain length as antioxidant strategy in walnut oil spray-dried microparticles with a sodium alginate outer layerCáceres, Denisse; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo
6openAccessspraydry.pdf.jpg2018Influence of solvent and lecithin in microencapsulation of fish oil by spray-dryingEncina, Cristian; Vergara, Cristina; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Robert, Paz; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
7openAccessantioxidants-09-01272.pdf.jpg14-dic-2020Influence of the location of ascorbic acid in walnut oil spray-dried microparticles with outer layer on the physical characteristics and oxidative stabilityCáceres, Denisse; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo
8openAccessInfluence_Morelo_Art2019.pdf.jpg30-oct-2019Influence of the physical state of spray-dried flavonoid-inulin microparticles on oxidative stability of lipid matricesMorelo, Guibeth; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo