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Navegación por Palabras clave In vitro digestibility

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closedAccessago-2011Physico-chemical characterization and in vitro digestibility of commercial feeds used in weaning of marine fishSáenz de Rodrigáñez, Miguel Ángel; Gander, B.; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Moyano, Francisco Javierartículo
openAccessCarbohydrate Polymers 2011-85-237-244.pdf.jpgabr-2011Physicochemical properties and enzymatic hydrolysis of different starches in the presence of hydrocolloidsArocha Gularte, Marcia; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2024_V437_137707.pdf.jpg18-oct-2023Production of chickpea protein hydrolysate at laboratory and pilot plant scales: Optimization using principal component analysis based on antioxidant activitiesRodríguez-Martín, Noelia M. CSIC ORCID CVN; Márquez-López, José Carlos CSIC; Cerrillo, Isabel; Millán, Francisco CSIC ORCID ; González-Jurado, José Antonio; Fernández-Pachón, María Soledad; Pedroche, Justo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-jun-2022True lipase activity and in vitro digestibility of potential lipid sources for the spiny lobster Panulirus argus feedsRodríguez-Viera, Leandro; Perera, Erick CSIC ORCID ; Agredano Pila, Isabel M.; Moyano, Francisco Javier; Mancera, Juan Miguel; Díaz, Manuelartículo
openAccess17-sep-2014Valor nutritivo del orujo de uva para el ganado ovino: composición química, digestibilidad in vitro y degradabilidad ruminalGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Manso, Teresacomunicación de congreso