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Navegación por Palabras clave Fat
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
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closedAccess | 1999 | Use of image analysis to determine fat and connective tissue in salmon muscle | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Hurtado, Olivia; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo | |
openAccess | 1-may-2023 | Virgin Olive Oil Ranks First in a New Nutritional Quality Score Due to Its Compositional Profile | García-González, Aída CSIC; Quintero-Flórez, Angélica CSIC ORCID CVN; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Perona, Javier S. CSIC ORCID | artículo | |
closedAccess | may-2011 | Yield and chemical composition of milk from dairy cows fed on roughage and concentrate in various ratios | Ammar, H.; Azouz, N.; Ben Younes, M.; Zaafouri, E.; Kennou, S.; López, Secundino CSIC ORCID | comunicación de congreso |