English   español  

Navegación por Autor Varela, Paula

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 113  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013A new sensory tool to analyse the oral trajectory of biscuits with different fat and fibre contentsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014An alternative way to uncover drivers of coffee liking: Preference mapping based on consumers' preference ranking and open commentsVarela, Paula CSIC; Beltrán, Julián CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-oct-2015Análisis Conjunto (CA) de un suplemento alimenticio y una barra de cereal como portadores para glucomanano de KonjacFiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-jun-2011Análisis de signos en las etiquetas de yogur ¿qué mensajes transmiten?Varela, Paula CSIC; Piqueras-Fiszman, Betina; Ares, Gastón; Morant, S.; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2012Appreciation of Food Crispness and New Product DevelopmentVarela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Are fish products healthy? Eye tracking as a new food technology tool for a better understanding of consumer perceptionMitterer-Daltoé, Marina L.; Queiroz, Maria I.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Assessment of crispness with incisors and molar in two kinds of brittle foodsVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-sep-2011Association between nutritional knowledge and the perception and understanding of food labelingCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Balancing texture and other sensorial features in low fat short biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2012Balancing texture and other sensory features in reduced fat short-dough biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2013CATA questions for sensory product characterization: Raising awareness of biasesAres, Gastón; Jaeger, Sara R.; Bava, Christina M.; Chheang, Sok L.; Jin, David; Giménez, Ana; Vidal, Leticia; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2007Changes in apple tissue with storage time: Rheological, textural and microstructural analysesVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-feb-2006Characterizationof apple tissue. Small and large deformation rheological testVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-ago-2015Comparison between dietary supplements and food bars for being the best carrier to glucomannan. A rating-based conjoint experimentFiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2007Consumer acceptability and shelf life of "flor de invierno" pears (Pyrus communis L.) under different storage conditionsSalvador, Ana CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2004Consumer acceptability compared with sensory and instrumental measures of white pan bread: Sensory shelf-life estimation by survival analysisGámbaro, Adriana; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Giménez, Ana; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2015Consumer perception of carriers of a satiating compound: Influence of front-of-package images and weight loss-related informationFiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-may-2012Consumer perception of thickeners as food additivesVarela, Paula CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2014Consumer perceptions of satiating and meal replacement bars, built up from cues in packaging information, health claims and nutritional claimsMiraballes, Marcelo; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Gámbaro, Adriana; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-sep-2011Consumers' attitudes towards weight control and its influence in food choiceCarillo, Empar; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso