English
español
Navegación por Autor Ríos-Ríos, Karina L.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2018 | 2-Furoylmethyl amino acids as indicators of Maillard reaction during the elaboration of black garlic | Ríos-Ríos, Karina L.; Vázquez-Barrios, M. Estela; Gaytán-Martínez, Marcela; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processing | Ríos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estela | artículo |
openAccess | | 2019 | Physicochemical changes and sensorial properties during black garlic elaboration: A review | Ríos-Ríos, Karina L.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |