English   español  

Navegación por Autor Mascheroni, Rodolfo H.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg1987A new way to predict thermal histories in multidimensional heat conduction: The z-transfer function methodMascheroni, Rodolfo H.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Dominguez, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Análisis de un método de diferencias para problemas de transmisión de calor con condiciones de contorno variables con el tiempoSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Mascheroni, Rodolfo H.; Dominguez, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Application of z transfer functions to heat or mass transfer problems: Their calculation by numerical methodsSalvadori, V; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Domínguez Alonso, Manuel CSIC; Mascheroni, Rodolfo H.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Application of z-transfer functions to multidimensional heat transfer problemsSalvadori, V; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Dominguez, Manuel; Mascheroni, Rodolfo H.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Equations for the prediction of thermophysical properties of meat productsSanz Martinez, Pedro Dimas ; Dominguez, Manuel; Mascheroni, Rodolfo H.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Thermophysical proerties of meat products: general bibliography and experimental values..Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Alonso, M. D.; Mascheroni, Rodolfo H.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Time-temperature prediction curves of foodstuffs by means of the z-transfer function methodSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Mascheroni, Rodolfo H.; Dominguez, Manuel; Garcia de Vinuesa, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Using equivalent volumetric enthalpy variation to determine the freezing time in foodsSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Ramos, M.; Mascheroni, Rodolfo H.artículo