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Navegación por Autor Mascheroni, Rodolfo H.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1987 | A new way to predict thermal histories in multidimensional heat conduction: The z-transfer function method | Mascheroni, Rodolfo H.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Dominguez, Manuel | artículo |
closedAccess | | 1986 | Análisis de un método de diferencias para problemas de transmisión de calor con condiciones de contorno variables con el tiempo | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Mascheroni, Rodolfo H.; Dominguez, Manuel | artículo |
closedAccess | | 1994 | Application of z transfer functions to heat or mass transfer problems: Their calculation by numerical methods | Salvadori, V; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Domínguez Alonso, Manuel CSIC; Mascheroni, Rodolfo H. | artículo |
closedAccess | | 1994 | Application of z-transfer functions to multidimensional heat transfer problems | Salvadori, V; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Dominguez, Manuel; Mascheroni, Rodolfo H. | artículo |
closedAccess | | 1989 | Equations for the prediction of thermophysical properties of meat products | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Dominguez, Manuel; Mascheroni, Rodolfo H. | artículo |
closedAccess | | 1987 | Thermophysical proerties of meat products: general bibliography and experimental values.. | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Alonso, M. D.; Mascheroni, Rodolfo H. | artículo |
closedAccess | | 1986 | Time-temperature prediction curves of foodstuffs by means of the z-transfer function method | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Mascheroni, Rodolfo H.; Dominguez, Manuel; Garcia de Vinuesa, S. | artículo |
closedAccess | | 1996 | Using equivalent volumetric enthalpy variation to determine the freezing time in foods | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Ramos, M.; Mascheroni, Rodolfo H. | artículo |