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Navegación por Autor González-Rámila, Susana

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openAccessappetiobesi.pdf.jpg2021Appetite and satiety effects of the acute and regular consumption of green coffee phenols and green coffee phenol/oat β-glucan nutraceuticals in subjects with overweight and obesityRedondo-Puente, Mónica CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; González-Rámila, Susana CSIC; Tarradas, Rosa M. CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Los Colores de la SaludSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSICcomunicación de congreso
openAccessDietary Supplements_García.pdf.jpg8-may-2023Dietary supplements containing oat beta-glucan and/or green coffee (poly)phenols showed limited effect in modulating cardiometabolic risk biomarkers in overweight/obese patients without a lifestyle interventionGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; González-Rámila, Susana CSIC; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; Sierra-Cinos, José Luis; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesseffecpatho.pdf.jpg2022Effect of olive pomace oil on cardiovascular health and associated pathologiesGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
openAccesseficacianutra.pdf.jpg2020Eficacia de los hidroxicinamatos y los beta-glucanos como herramientas dietéticas frente a la obesidad y sus disfunciones asociadas y su aplicación como nutracéuticoGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
openAccesscafeverdebeta.pdf.jpg2018Estudio aleatorizado, cruzado, controlado en sujetos con obesidad y resistencia a insulina para evaluar la eficacia de un nuevo nutracéutico con café verde y beta-glucanoGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessdosisrespues.pdf.jpg2018Estudio dosis-respuesta sobre la eficacia de nuevos productos combinando hidroxicinamatos y fibra soluble como herramienta dietética frente a obesidad y disfunciones asociadasGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessinfluence8.pdf.jpg2022Influence of 8-week daily consumption of a new product combining green coffee hydroxycinnamates and beta-glucans on polyphenol bioavailability in subjects with overweight and obesitySeguido, Miguel A. CSIC ORCID; Tarradas, Rosa M. CSIC; González-Rámila, Susana CSIC; García-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
openAccessolivevolunteer.pdf.jpg2023Olive pomace oil can improve blood lipid profile: a randomized, blind, crossover, controlled clinical trial in healthy and at-risk volunteersGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessolivehuman.pdf.jpg2022Olive pomace oil versus high oleic sunflower oil and sunflower oil: A comparative study in healthy and cardiovascular risk humansGonzález-Rámila, Susana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; García-Cordero, Joaquín CSIC; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccess2019Olive Pomace oil: an unforgotten source of vitamin EGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-11-00679-v3.pdf.jpg25-feb-2022Regular Consumption of Green Coffee Phenol, Oat β-Glucan and Green Coffee Phenol/Oat β-Glucan Supplements Does Not Change Body Composition in Subjects with Overweight and ObesityGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Sierra-Cinos, José Luis; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccess2022Supplementary Materials for Effect of olive pomace oil on cardiovascular health and associated pathologiesGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID dataset
openAccessnutrients-14-02445-v2.pdf.jpg13-jun-2022Sustained consumption of a decaffeinated green coffee nutraceutical has limited effects on phenolic metabolism and bioavailability in overweight/obese subjectsSeguido, Miguel A. CSIC ORCID; Tarradas, Rosa M. CSIC; González-Rámila, Susana CSIC; García-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo