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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2021 | Adherence to Mediterranean diet, alcohol consumption and emotional eating in Spanish university students | López-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Iglesias López, María Teresa | artículo |
openAccess | | 2022 | Antinutrients: Lectins, goitrogens, phytates and oxalates, friends or foe? | López-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-jun-2020 | Antioxidant, angiotensin-converting enzyme inhibitory properties and blood-pressure-lowering effect of rice bran protein hydrolysates | Brose Piotrowicz, Inajara Beatriz; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Aleixandre, Amaya; Salas-Mellado, Myriam; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 3-jul-2015 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mario | patente |
openAccess | | 20-sep-2018 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Sandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | traducción de patente |
openAccess | | 3-jul-2015 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mario | solicitud de patente |
closedAccess | | 2011 | Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vasculares | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Efecto de un hidrolizado de clara de huevo en un modelo experimental de obesidad inducida por dieta | Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 5-nov-2023 | Effect of nutrition education on health science university students to improve cardiometabolic profile and inflammatory status | López-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Fernández-Martínez, Elia; Iglesias López, María Teresa | artículo |
openAccess | | 2016 | Egg protein hydrolysates: New culinary textures | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Egg white hydrolysate reduces oxidative stress and adiposity in high-fat/high-glucose diet induced obesity rats | Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2019 | Egg white hydrolysates improve vascular damage in obese Zucker rats by its antioxidant properties | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; González, Cristina; Hernanz, Raquel; Herradón, Esperanza CSIC ORCID; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Palacios, Roberto; Alonso, M. J.; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Egg white hydrolysates with in vitro biological multiactivities to control complications associated with the metabolic syndrome | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2020 | Egg-derived peptides and hydrolysates: A new bioactive treasure for cardiometabolic diseases | Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Expression enhancement in brown adipose tissue of genes related to thermogenesis and mitochondrial dynamics after administration of pepsin egg white hydrolysate | Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Food peptides reduce angiotensin II or interleukin 1β-induced cyclooxigenase-2 expression in vascular fibroblasts | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 25-jun-2015 | Healthy food compositions having the texture of gel or foam and comprising hydrolysed egg products | Sandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 2013 | Hidrolizados de proteínas de huevo como nuevos ingredientes funcionales frente al síndrome metabólico y sus complicaciones | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID | tesis doctoral |
openAccess | | 14-oct-2018 | High fat/high glucose diet induces metabolic syndrome in an experimental rat model | Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Vera, Gema; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Influence of eating habits and alcohol consumption on the academic performance among a university population in the community of Madrid: A pilot study | López-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Iglesias López, María Teresa | artículo |