English
español
Navegación por Autor Espinales, Cindy
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2023 | Addition of ungerminated and germinated white rice and brown rice to improve the quality of salami | Espinales, Cindy; Palacios, Sócrates; Plaza-Ibarra, Luis; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 23-oct-2022 | The effect of stabilized rice bran addition on physicochemical, sensory, and techno-functional properties of bread | Espinales, Cindy; Cuesta, Adriana; Tapia, Javier; Palacios, Sócrates; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Espinoza, Alexander; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID | artículo |