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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | jun-1993 | Accelerated ripening of Manchego type cheese by added commercial enzyme preparation from Aspergillus oryzae | Fernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC | artículo |
closedAccess | | 1990 | Changes in the composition of alcohols and aldehydes of C6 chain length during the alcoholic fermentation of grape must | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
openAccess | | 5-oct-1993 | Conferencia "La importancia de que las cosas huelan" | Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | imagen |
closedAccess | | 2006 | Contribution of free and glycosidically-bound volatile compounds to the aroma of muscat "a petit grains" wines and effect of skin contact | Sánchez-Palomo, Eva; Pérez-Coello, M. Soledad; Díaz-Maroto, M. Consuelo; González Viñas, Miguel Ángel; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 1998 | Contribution to the study of micropacked columns in gas chromatography | Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Fernández Sánchez, E.; García Domínguez, J. A. | artículo |
closedAccess | | 1989 | Differences between wines fermented with and without sulphur dioxide using various selected yeasts | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Effect of different drying methods on the volatile components of parsley (Petroselinum crispum L.) | Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Coello, M. Soledad; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
openAccess | | 1990 | Effects of the presence of skins during alcoholic fermentation on the composition of wine volatiles | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 1975 | El ejercicio profesional de la mujer químico | Llaguno, Concepción CSIC ; Choliz, Genoveva; Luria, Margarita; Mendoza, Ángela García de; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | ponencia |
closedAccess | | 2003 | Evaluation of the effect of drying on aroma of parsley by free choice profiling | Díaz-Maroto, M. Consuelo; González Viñas, Miguel Ángel; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 2003 | Free amino acid composition and botanical origin of honey | Hermosín-Gutiérrez, Isidro; Chicón, Rosa M.; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 2003 | Influence of drying on the flavor quality of spearmint (Mentha spicata L.) | Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Coello, M. Soledad; González Viñas, Miguel Ángel; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 1987 | Micropacked columns: a suitable alternative to very thick capillary columns | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Alonso, Rosario; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | feb-1978 | Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products | Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Gorostiza, E. F. de; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Fernández-Biarge, J.; García Domínguez, J. A.; Molera, Josefa CSIC | artículo |
closedAccess | | 1986 | Mixed micropacked columns designed for selective separation of fermentation products | Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 1983 | On the main analytical characteristics for solving enological problems | Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Gorostiza, E. F. de | artículo |
closedAccess | | 1987 | Prediction of the separation in gas chromatography. Application to the Analysis of Mixtures with Mixed Stationary Phases and Temperature Programming | Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
openAccess | | 20-jul-1978 | Procedimiento de fabricación de las columnas gascromatográficas más idóneas para el análisis de la fracción más volátil de aroma de los vinos, brandies, whiskies, rones, holandas y vinagres | Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Fernández Biarge, Julio; Fernández de Gorostiza, Elvira; García Domínguez, José Antonio; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Molera, Josefa CSIC | patente |
openAccess | | 1986 | Sampling in capillary gas chromatography: A comparison between the split and the PTV-split procedures | Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |
closedAccess | | 1980 | Sensory profile of wines. Quality index | Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC | artículo |