English   español  

Navegación por Autor Cabezudo Ibáñez, María Dolores

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 22  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-1993Accelerated ripening of Manchego type cheese by added commercial enzyme preparation from Aspergillus oryzaeFernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in the composition of alcohols and aldehydes of C6 chain length during the alcoholic fermentation of grape mustHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
openAccessConferencia (octubre 1993) - Tarjeta publicitaria.pdf.jpg5-oct-1993Conferencia "La importancia de que las cosas huelan"Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICimagen
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Contribution of free and glycosidically-bound volatile compounds to the aroma of muscat "a petit grains" wines and effect of skin contactSánchez-Palomo, Eva; Pérez-Coello, M. Soledad; Díaz-Maroto, M. Consuelo; González Viñas, Miguel Ángel; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Contribution to the study of micropacked columns in gas chromatographyReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Fernández Sánchez, E.; García Domínguez, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Differences between wines fermented with and without sulphur dioxide using various selected yeastsHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of different drying methods on the volatile components of parsley (Petroselinum crispum L.)Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Coello, M. Soledad; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
openAccesseffecvolat.pdf.jpg1990Effects of the presence of skins during alcoholic fermentation on the composition of wine volatilesHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1975El ejercicio profesional de la mujer químicoLlaguno, Concepción CSIC ; Choliz, Genoveva; Luria, Margarita; Mendoza, Ángela García de; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICponencia
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Evaluation of the effect of drying on aroma of parsley by free choice profilingDíaz-Maroto, M. Consuelo; González Viñas, Miguel Ángel; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Free amino acid composition and botanical origin of honeyHermosín-Gutiérrez, Isidro; Chicón, Rosa M.; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Influence of drying on the flavor quality of spearmint (Mentha spicata L.)Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Coello, M. Soledad; González Viñas, Miguel Ángel; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Micropacked columns: a suitable alternative to very thick capillary columnsHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Alonso, Rosario; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1978Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation productsCabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Gorostiza, E. F. de; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Fernández-Biarge, J.; García Domínguez, J. A.; Molera, Josefa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Mixed micropacked columns designed for selective separation of fermentation productsReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983On the main analytical characteristics for solving enological problemsCabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Gorostiza, E. F. deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Prediction of the separation in gas chromatography. Application to the Analysis of Mixtures with Mixed Stationary Phases and Temperature ProgrammingSanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
openAccess0457214_A1.pdf.jpg20-jul-1978Procedimiento de fabricación de las columnas gascromatográficas más idóneas para el análisis de la fracción más volátil de aroma de los vinos, brandies, whiskies, rones, holandas y vinagresCabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Fernández Biarge, Julio; Fernández de Gorostiza, Elvira; García Domínguez, José Antonio; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Molera, Josefa CSIC patente
openAccesssamprocedu.pdf.jpg1986Sampling in capillary gas chromatography: A comparison between the split and the PTV-split proceduresReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1980Sensory profile of wines. Quality indexHerraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo