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Navegación por Autor Briegas, B.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2022 | Changes in fatty acid composition and antioxidant content of olive fruits after preharvest methyl jasmonate and abscisic acid treatments | Gómez-Jiménez, Maria C.; Briegas, B.; Camarero, M. C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Impact of preharvest salicylic acid treatment on phenolic content and antioxidant activity of grape berries | Gómez-Jiménez, Maria C.; Briegas, B.; Camarero, M. C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Use of exogenous salicylic acid in the preharvest treatment of olive tree to enrich olive fruits in antioxidants | Gómez-Jiménez, Maria C.; Camarero, M. C.; Briegas, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID | artículo |