English
español
Navegación por Autor Albouchi, A.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 8-sep-2022 | Chemical composition and thermal properties of Tunisian pecan nut [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch] oils | Bouali, I.; Rattouli, H.; Herchi, W.; Martine, L.; Grégoire, S.; Albouchi, A.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Boukhchina, S.; Berdeaux, O. | artículo |
closedAccess | | 2014 | Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia. | Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Boukhchina, Sadok | artículo |
closedAccess | | 2015 | Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varieties | Abdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Boukhchina, Sadok | artículo |