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Navegación por Autor Salvador, Ana

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2012A film of alginate plus salt as an edible susceptor in microwaveable foodAlbert, Ángela CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013A new sensory tool to analyse the oral trajectory of biscuits with different fat and fibre contentsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Acceptability of batter-coated squid rings prepared without industrial pre-fryingSalvador, Ana CSIC ORCID; Hough, Guillermo; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-may-2007Acceptability of muffins with resistant starchBaixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2008 Alimentaria-Bauxali.pdf.jpg2008Acceptability of muffins with resistant starch (RS)Baixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
openAccessJTextStudies2020-Dias.pdf.jpg11-oct-2019Acoustic settings combination as a sensory crispness indicator of dry crispy foodDias-Faceto, Liara S.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Conti-Silva, Ana C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2012Active compounds and distinctive sensory features provided by American ginseng (Panax quinquefolius L.) extract in a new functional milk beverageTárrega, Amparo CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Meyer, Marjolaine; Feuillère, Nicolas; Ibarra, A.; Roller, Marc; Terroba, D.; Madera, C.; Iglesias, J. R.; Echevarría, J.; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2009Adhesion in fried battered nuggets: Performance of different hydrocolloids as predusts using three cooking proceduresAlbert, Ángela CSIC; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-oct-2010Alginates as edible coatings for microwaveable foodAlbert, Ángela CSIC; Guardeño, Luis M.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2003_eurocarne-Sanz.pdf.jpg2003Alimentos rebozados congelados sin prefritura: una nueva alternativa más sana y respetuosa con el medio ambienteSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-jun-2007Aplicación de un proceso sin prefritura para la elaboración de productos rebozados con diferentes matrices alimentariasSalvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-jul-2001Application of a xantham gum-gelatine spray dried mixture in a custard-like formulation and their study of their rheological propertiesSalvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessMeat Science2022-Li.pdf.jpg19-oct-2021Aroma enhancement in dry cured loins by the addition of nitrogen and sulfur precursorsLi, Lei; Perea Sanz, Laura; López Díez, José Javier CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Assessment of crispness with incisors and molar in two kinds of brittle foodsVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-10-01806.pdf.jpg5-ago-2021ATR-FTIR Spectroscopy Combined with Multivariate Analysis Successfully Discriminates Raw Doughs and Baked 3D-Printed Snacks Enriched with Edible Insect PowderGarcía-Gutiérrez, Nerea; Mellado-Carretero, Jorge; Bengoa, Christophe; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Wang, Junjing; Ferrando, Montse; Güell, Carme; de Lamo-Castellví, Silviaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Balancing texture and other sensorial features in low fat short biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2012Balancing texture and other sensory features in reduced fat short-dough biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Battering and Breading: Frying and FreezingFiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2008Beef's optimum internal cooking temperature as seen by consumers from different countries using survival analysis statisticsLópez Osornio, M. M.; Hough, Guillermo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Chambers, E.; McGraw, S.; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-jul-2010Cellulose derivates performance in deep fried batter snacks: oil reduction versus crispnessPrimo-Martín, C.; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Steringa, D.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Vliet, T. vanpóster de congreso