Mostrando resultados 27 a 37 de 37
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | mar-2006 | Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Mejora de las características antioxidantes de papaya cortada mediante el procesado por altas presiones hidrostáticas | Crespo, Inés; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2011 | Nutritional and health aspects of fresh-cut vegetables | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2003 | Nutritional and health-related compounds in sprouts and seeds of soybean (Glycine max), wheat (Triticum aestivum.L) and alfalfa (Medicago sativa) treated by a new drying method | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric Fields | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacity | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Nutritional Characterization of Tomato Juices | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2002 | Possible nutritional and health promoting enhancement preserved orange juice by high pressure | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sgroppo, Sonia; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2004 | Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | abr-2003 | Quantitative bioactive compounds assessment and their relative contribution to the antioxidant capacity of commercial orange juices | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-2003 | Vitamin C, Provitamin A Carotenoids, and Other Carotenoids in High-Pressurized Orange Juice during Refrigerated Storage | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |