English   español  

Navegación por Autor Pedrosa, M. M.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 35 a 54 de 63 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2012Heat and pressure treatments effects on peanut allergenicityCabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Jiménez, M. Aranzazu; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2002High apparent ileal digestibility of amino acids in raw and germinated faba bean (Vicia faba)-and chickpea (Cicer arietinum)-based diets for ratsRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess2005Ileal digestibility of defatted soybean, lupin and chickpea seed meals in cannulated Iberian pigs II. Fatty acids and carbohydratesRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Pérez, Alicia CSIC; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2009In situ ruminal degradation of phytic acid in formaldehyde-treated rice branMartín-Tereso, J.; González, Alejandro CSIC ORCID; Van Laar, H.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Mulder, K.; den Hartog, L. A.; Verstegen, M. W. A.artículo
closedAccess2011Influence of enzymatic hydrolysis on the allergenicity of roasted peanut protein extractCabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Maleki, S. J.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2000Influence of germination on lectin in Lens culinaris seedsCuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Gelencser, Eva; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Muzquiz, M.; Pusztai, A.; Hajós, G.artículo
openAccessInfluence- of- high-pressure- processing.pdf.jpg31-oct-2022Influence of high-pressure processing on nutritional composition and bioactive compounds of Phaseolus coccineus LRedondo-Cuenca, Araceli; Pedrosa, M. M.; Tenorio, M. D.; Alvarado López, Alejandra N.; Garcia-Alonso, Alejandraartículo
closedAccess1999Influence of malting on selected components of soya bean, black bean, chickpea and barleyTrugo, L. C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cavieres, E.artículo
closedAccess2009Influence of thermal processing on IgE reactivity to lentil and chickpea proteinsCuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Burbano, C.artículo
closedAccess1999Lupins as a potential source of raffinose family oligosaccharides Preparative method for their isolation and purificationMuzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Folkman, W.; Gulewicz, K.artículo
openAccessMitigation_of_peanut_allergenic_reactivity.pdf.jpgjun-2023Mitigation of peanut allergenic reactivity by combined processing: Pressured heating and enzymatic hydrolysisCuadrado Hoyos, María Carmen; Sanchiz, Africa; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; Gamboa, Pedro; Betancor, Diana; Blanco, Carlos; Cabanillas, Beatriz; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2015Novel fiber-rich lentil flours as snack-type functional foods An extrusion cooking effect on bioactive compoundsMorales, Patricia; De J. Berrios, José; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccessoficial.pdf.jpg15-jun-2020Novel gluten-free formulations from lentil flours and nutritional yeast: Evaluation of extrusion effect on phytochemicals and non-nutritional factorsCiudad-Mulero, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Cuadrado Vives, Carmen; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; De J. Berrios, José; Pan, James; Morales, Patriciaartículo
closedAccess2008Oily fish increases iron bioavailability of a phytate rich meal in young iron deficient womenNavas-Carretero, S. CSIC ORCID; Pérez-Granados, Ana M.; Sarriá, B.; Vaquero, M. P. ; Carbajal, A.; Pedrosa, M. M.; Roe, M. A.; Fairweather-Tait, S. J.artículo
closedAccess2002Pathway of dephosphorylation of myo-inositol hexakisphosphate by phytases of legume seedsGreiner, R.; Larsson Alminger, M.; Carlsson, N. G.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C.artículo
closedAccess2010Phenological changes in the concentration of alkaloids of Carex brevicollis in an alpine rangelandBusqué, J.; Pedrosa, M. M.; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2001Purification and characterization of a phytate-degrading enzyme from germinated faba beans (Vicia faba Var. Alameda)Greiner, R.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C.artículo
closedAccess2013Real Time PCR to detect hazelnut allergen coding sequences in processed foodsIniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Jiménez, Ana; Prieto, N.; Cabanillas, Beatriz; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2006Recovery at the terminal ileum of some legume non-nutritional factors in cannulated pigsRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Gelencser, Eva; Clemente, Adelaide S.; Burbano, C.; Muzquiz, M.artículo
openAccess3047.pdf.jpg2007Relationship between nitrogen form and the development and yield of Lupinus albus L. from different countriesCiesiołka, D.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Wysocki, W.; Gulewicz, K.artículo