Mostrando resultados 35 a 54 de 63
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2012 | Heat and pressure treatments effects on peanut allergenicity | Cabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Jiménez, M. Aranzazu; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesús | artículo |
closedAccess | | 2002 | High apparent ileal digestibility of amino acids in raw and germinated faba bean (Vicia faba)-and chickpea (Cicer arietinum)-based diets for rats | Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 2005 | Ileal digestibility of defatted soybean, lupin and chickpea seed meals in cannulated Iberian pigs II. Fatty acids and carbohydrates | Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Pérez, Alicia CSIC; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2009 | In situ ruminal degradation of phytic acid in formaldehyde-treated rice bran | Martín-Tereso, J.; González, Alejandro CSIC ORCID; Van Laar, H.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Mulder, K.; den Hartog, L. A.; Verstegen, M. W. A. | artículo |
closedAccess | | 2011 | Influence of enzymatic hydrolysis on the allergenicity of roasted peanut protein extract | Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Maleki, S. J.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Fernández Crespo, Jesús | artículo |
closedAccess | | 2000 | Influence of germination on lectin in Lens culinaris seeds | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Gelencser, Eva; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Muzquiz, M.; Pusztai, A.; Hajós, G. | artículo |
openAccess | | 31-oct-2022 | Influence of high-pressure processing on nutritional composition and bioactive compounds of Phaseolus coccineus L | Redondo-Cuenca, Araceli; Pedrosa, M. M.; Tenorio, M. D.; Alvarado López, Alejandra N.; Garcia-Alonso, Alejandra | artículo |
closedAccess | | 1999 | Influence of malting on selected components of soya bean, black bean, chickpea and barley | Trugo, L. C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cavieres, E. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Influence of thermal processing on IgE reactivity to lentil and chickpea proteins | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Burbano, C. | artículo |
closedAccess | | 1999 | Lupins as a potential source of raffinose family oligosaccharides Preparative method for their isolation and purification | Muzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Folkman, W.; Gulewicz, K. | artículo |
openAccess | | jun-2023 | Mitigation of peanut allergenic reactivity by combined processing: Pressured heating and enzymatic hydrolysis | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Sanchiz, Africa; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; Gamboa, Pedro; Betancor, Diana; Blanco, Carlos; Cabanillas, Beatriz; Linacero, Rosario | artículo |
closedAccess | | 2015 | Novel fiber-rich lentil flours as snack-type functional foods An extrusion cooking effect on bioactive compounds | Morales, Patricia; De J. Berrios, José; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 15-jun-2020 | Novel gluten-free formulations from lentil flours and nutritional yeast: Evaluation of extrusion effect on phytochemicals and non-nutritional factors | Ciudad-Mulero, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Cuadrado Vives, Carmen; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; De J. Berrios, José; Pan, James; Morales, Patricia | artículo |
closedAccess | | 2008 | Oily fish increases iron bioavailability of a phytate rich meal in young iron deficient women | Navas-Carretero, S. CSIC ORCID; Pérez-Granados, Ana M.; Sarriá, B.; Vaquero, M. P. ; Carbajal, A.; Pedrosa, M. M.; Roe, M. A.; Fairweather-Tait, S. J. | artículo |
closedAccess | | 2002 | Pathway of dephosphorylation of myo-inositol hexakisphosphate by phytases of legume seeds | Greiner, R.; Larsson Alminger, M.; Carlsson, N. G.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Phenological changes in the concentration of alkaloids of Carex brevicollis in an alpine rangeland | Busqué, J.; Pedrosa, M. M.; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2001 | Purification and characterization of a phytate-degrading enzyme from germinated faba beans (Vicia faba Var. Alameda) | Greiner, R.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C. | artículo |
closedAccess | | 2013 | Real Time PCR to detect hazelnut allergen coding sequences in processed foods | Iniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Jiménez, Ana; Prieto, N.; Cabanillas, Beatriz; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosario | artículo |
closedAccess | | 2006 | Recovery at the terminal ileum of some legume non-nutritional factors in cannulated pigs | Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Gelencser, Eva; Clemente, Adelaide S.; Burbano, C.; Muzquiz, M. | artículo |
openAccess | | 2007 | Relationship between nitrogen form and the development and yield of Lupinus albus L. from different countries | Ciesiołka, D.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Wysocki, W.; Gulewicz, K. | artículo |