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Navegación por Autor Herraiz Carasa, Marta

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Preconcentration of samples by steam distillation—solvent extraction at low temperatureBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Tabera, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Preconcentration of volatile components of foods: optimization of the steam distillation-solvent extraction at normal pressureBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccess0457214_A1.pdf.jpg20-jul-1978Procedimiento de fabricación de las columnas gascromatográficas más idóneas para el análisis de la fracción más volátil de aroma de los vinos, brandies, whiskies, rones, holandas y vinagresCabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Fernández Biarge, Julio; Fernández de Gorostiza, Elvira; García Domínguez, José Antonio; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Molera, Josefa CSIC patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Rapid analysis of cholesterol-elevating compounds in coffee brews by off-line high-performance liquid chromatography/high-resolution gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Rapid analysis of free erythrodiol and uvaol in olive oils by coupled reversed phase liquid chromatography−gas chromatographyBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Villén, Jesús; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Rapid and simultaneous analysis of free sterols, tocopherols, and squalene in edible oils by coupled reversed-phase liquid chromatography−gas chromatographyVillén, Jesús; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Rapid detection of radiation-induced hydrocarbons in cooked hamBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Rapid extraction of wine aroma compounds using a new simultaneous distillation-solvent extraction deviceBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Rapid recognition of irradiated dry-cured ham by on-line coupling of reversed-phase liquid chromatography with gas chromatography and mass spectrometryMartínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Rapid recognition of olive oil adulterated with hazelnut oil by direct analysis of the enantiomeric composition of filbertoneRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Caja, Maria del Mar; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Rapid screening of volatile compounds in edible plants by direct chromatographic analysisCaja, Maria del Mar; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Rapid separation of free sterols in edible oils by on-line coupled reversed phase liquid chromatography−gas chromatographySeñoráns, Francisco J. CSIC ORCID; Tabera, Javier; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccesssamprocedu.pdf.jpg1986Sampling in capillary gas chromatography: A comparison between the split and the PTV-split proceduresReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Sampling of volatile components using a PTV in the solvent split modeHerraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Loyola, E.; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1980Sensory profile of wines. Quality indexHerraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Simplex optimization of the direct analysis of free sterols in sunflower oil by on-line coupled reversed phase liquid chromatography−gas chromatographySeñoráns, Francisco J. CSIC ORCID; Villén, Jesús; Tabera, Javier; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Solid-phase microextraction for studies on the enantiomeric composition of filbertone in hazelnut oilsRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Stereodifferentiation of chiral compounds using reversed-phase liquid chromatography coupled with capillary gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Gómez Caballero, E.; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Stereodifferentiation of oak lactone by using multidimensional chromatographic techniquesMartínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Stereodifferentiation of some chiral aroma compounds in wine using solid phase microextraction and multidimensional gas chromatographyBarba, Carmen CSIC ORCID; Flores, Gema CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo