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Navegación por Autor Garde-Cerdán, Teresa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Bacterias lácticas presentes durante las fermentaciones alcohólica y maloláctica espontánea de vinos tintos en diez bodegas de la D.O.Ca. RiojaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDpóster de congreso
accesoRestringido.pdf.jpg28-may-2019Biomimetic calcium phosphate nanoparticles as promising nanocarriers for sustainable agriculturaRamírez-Rodríguez, Gloria B.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Miguel Rojas, C. de; Carmona, Francisco J.; Sasso, G. dal; Pérez-de-Luque, A.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Guagliardi, Antonella; Masciocchi, Norberto; Delgado-López, José M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2018Bioprotection as a tool to free additives winemaking: Effect on sensorial, anthocyanic and aromatic profile of young red winesRubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Iribarren, Miquel; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-abr-2020Biostimulation to Tempranillo grapevines (Vitis vinifera L.) through a brown seaweed during two seasons: Effects on grape juice and wine nitrogen compoundsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessapplsci-12-04478-v2.pdf.jpg28-abr-2022Bottle Aging Affected Aromatic and Phenolic Wine Composition More Than Yeast Starter StrainsGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Urturi, Itziar; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Iribarren, Miquel; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-oct-2022Caracterización en función de la composición nitrogenada de 25 variedades blancas pertenecientes a la colección del ICVV (D.O.Ca. Rioja, España)Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Parra, J.; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Baroja, Elisapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-abr-2018Carignan phenolic composition in wines from ten sites of the Maule Valley (Chile): Location and rootstock implicationsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Verdugo-Vásquez, Nicolás; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez-Gil, A. M.; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
openAccessapplsci-13-02487-v2.pdf.jpg9-feb-2023Changes on Grape Aroma Composition as a Consequence of Foliar Application of Methyl Jasmonate and Nano-Sized Particles Doped with Methyl JasmonateMarín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Parra-Torrejón, Belén; Ramírez-Rodríguez, Gloria B.; Delgado-López, José M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessRevised manuscript_Food_Chem_180_171-180_215.pdf.jpg1-ago-2015Changes on grape phenolic composition induced by grapevine foliar applications of phenylalanine and ureaPortu, Javier CSIC ORCID ; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gómez-Alonso, S.; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessms+16856+Marín-San+Román.pdf.jpg1-dic-2022Changes on grape volatile composition after elicitors and nitrogen compounds foliar applications to Garnacha, Tempranillo and Graciano vinesMarín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Baroja, Elisa; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-ene-2019Changes on grape volatile composition through elicitation with methyl jasmonate, chitosan, and a yeast extract in Tempranillo (Vitis vinifera L.) grapevinesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Characterization of grape phenolic compounds of 'Carignan' grapevines grafted onto 'País' rootstock from Maule Valley (Chile): Implications of climate and soil conditionsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Verdugo-Vásquez, Nicolás; Díaz-Gálvez, Irina; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2018Characterization of phenolic composition in Carignan noir grapes (Vitis vinifera L.) from six wine-growing sites in Maule Valley, ChileMartínez-Gil, A. M.; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-2016Characterization of phenolic compounds in Carignan grapes (Vitisvinifera L) from six sites in Maule Valley, ChileMoreno-Simunovic, Yerko; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Martínez-Gil, A. M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Chemometric classification of Malbec wines from Mendoza (Argentina) according to aroma profileJofré, Viviana; Assof, Mariela; Fanzone, Martin; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-ago-2017Chitosan and laminarin as alternatives to copper for plasmopara viticola control: effect on grape amino acidGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Mancini, V.; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Servili, A.; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Foglia, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Romanazzi, Gianfrancoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Classification of wines according to several factors by ICP-MS multi-element analysisPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; García, Raquel; Barrulas, P.; Dias, C.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Cabrita, M. J.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2019Classification of wines according to several factors by ICP-MS multi-element analysisPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; García, Raquel; Barrulas, P.; Dias, C.; Cabrita, M. J.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintagesGarijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susanaartículo
openAccessJ Sci Food Agric - 2023 - Garde‐Cerd n - Could foliar applications of methyl jasmonate and methyl jasmonate   urea improve.pdf.jpg15-ago-2023Could foliar applications of methyl jasmonate and methyl jasmonate + urea improve must grape aroma composition?Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo