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Navegación por Autor Fernández, Manuela
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2017 | Effect of nitrate and nitrite on Listeria and selected spoilage bacteria inoculated in dry-cured ham | Hospital, Xavier F.; Hierro, Eva; Arnau Arboix, Jacint; Carballo, José CSIC ORCID ; Aguirre, Juan S.; Gratacós-Cubarsí, Marta; Fernández, Manuela | artículo |
openAccess | | 2022 | Enhancement of the antioxidant capacity of thyme and chestnut honey by addition of bee products | Sánchez-Martín, Vanesa; Morales, Paloma; González-Porto, Amelia Virginia; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; López Parra, Marta CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Hospital, Xavier F.; Fernández, Manuela; Hierro, Eva; Haza, Ana I. | artículo |
openAccess | | 2013 | Implicaciones de la reducción de los niveles de uso de nitratos y nitritos en la seguridad, conservación, características sensoriales y modificaciones tecnológicas de los productos cárnicos crudos-curados. | Arnau Arboix, Jacint; Guàrdia, M. Dolors; Gratacós-Cubarsí, Marta; Fernández, Manuela; Hierro, Eva; Roncalés, Pedro; Carballo, José CSIC ORCID ; Villegas, Beatriz CSIC; Ruiz, Jorge; Sanjuan, Neus | capítulo de libro |
openAccess | | 2022 | Protective effect of thyme and chestnut honeys enriched with bee products against benzo(a)pyrene-induced DNA damage | Sánchez-Martín, Vanesa; Haza, Ana I.; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Hospital, Xavier F.; Fernández, Manuela; Hierro, Eva; Morales, Paloma | artículo |
closedAccess | | 2015 | Technological implications of reducing nitrate and nitrite levels in dry-fermented sausages: Typical microbiota, residual nitrate and nitrite and volatile profile | Hospital, Xavier F.; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, Manuela; Arnau Arboix, Jacint; Gratacós-Cubarsí, Marta; Hierro, Eva | artículo |