Mostrando resultados 7 a 18 de 18
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2013 | Flavonoids in high-pressure processed citrus juices | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; González Peña, Diana CSIC; Colina Coca, Clara CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 23-dic-2014 | High-cholesterol diet enriched with onion affects endothelium-dependent relaxation and NADPH oxidase activity in mesenteric microvessels from Wistar rats | González Peña, Diana CSIC; Angulo, Javier; Vallejo, Susana; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Ferrer, Carlos; Peiró, Concepción; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Hyaluronidase inhibiting activity and radical scavenging potential of flavonols in processed onion | González Peña, Diana CSIC; Colina Coca, Clara CSIC; Char, Cielo D.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Influence of ripening and astringency on carotenoid content of high-pressure treated persimmon fruit (Diospyros kaki L.) | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2011 | Inhibition of hyaluronidase activity by high-pressure treated onion | González Peña, Diana CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Multiplatform metabolomic fingerprinting as a tool for understanding hypercholesterolemia in Wistar rats | González Peña, Diana CSIC; Dudzik, Danuta; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; García, Antonia; Barbas, Coral; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Novel approach for the determination of volatile compounds in processed onion by headspace gas chromatography-mass spectrometry (HS GC-MS). | Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Vega, Estela CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Nutritional Composition of Processed Onion: S-Alk(en)yl-l-cysteine Sulfoxides, Organic Acids, Sugars, Minerals, and Vitamin C | Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | sep-2013 | Obtención de compuestos bioactivos de sub-productos generados en el procesado de hortalizas de IV y V gama | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Colina Coca, Clara CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | Positive effects on lipid metabolism in Wistar rats of hypercholesterolemic diets enhanced by onion intake | Colina Coca, Clara CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; González Peña, Diana CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Subproductos de la industria de IV y V gama de hortalizas | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Gómez, Rosario CSIC | artículo |
openAccess | | 2015 | Uso de películas/recubrimientos comestibles en los productos de IV y V gama | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; González-Peña, Daniel; Colina Coca, Clara CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | artículo |