English   español  

Navegación por Autor rp11802

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 45  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2023Acrylamide in table olivesMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Acrylamide in Table OlivesMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Casado, Francisco Javier; Reinhold, Carlecapítulo de libro
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2020Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contaminationGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2010_FRI_V127_108733.pdf.jpgene-2020Aroma profile and volatile composition of black ripe olives (Manzanilla and Hojiblanca cultivars)Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccesssep-2011Changes in Phenolic Compounds in Garlic (Allium sativum L.) Owing to the Cultivar and Location of GrowthBeato, Víctor Manuel CSIC; Orgaz Rosua, Francisco CSIC ORCID ; Mansilla, Francisco; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessijfs.15080.pdf.jpgmay-2021Changes in the volatile composition of Spanish-style green table olives induced by pasteurisation treatmentMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Changes in volatile composition during the processing and storage of black ripe olivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessChanges_ALópez_Florence_2015.pdf.jpg27-sep-2015Changes in waxes and ethyl esters contents during Green Spanish-style table olive procdessingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Chemical composition of fermented green olivesMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN capítulo de libro
openAccessPostprint_Food_Addit_Cont_A_2014_V31_P242_Figure1.tif.jpg2014Comparative study of the use of sarcosine, proline and glycine as acrylamide inhibitors in ripe olive processingSánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccess2014Contribution of peptides and polyphenols from olive water to acrylamide formation in sterilized table olivesCasado, Francisco Javier; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Carle, Reinholdartículo
openAccessDataBrief_2018_V20_P1471.pdf.jpgoct-2018Data on sensory profile of green Spanish-style table olives studied by Quantitative Descriptive AnalysisLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess23-feb-2011Effect of Genetic Characteristics and Environmental Factors on Organosulfur Compounds in Garlic (Allium sativum L.) Grown in Andalusia, SpainMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Mansilla, Francisco; Orgaz Rosua, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-ene-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccess2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2019_FoodChem_V271_P543.pdf.jpg15-ene-2019Effect of Spanish-style processing steps and inoculation with Lactobacillus pentosus starter culture on the volatile composition of cv. Manzanilla green olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_JFPP_2014_V38_P905_Figure1 (sulfites).tif.jpg2014Effect of sulfites and sorbates on the preservation and color of pickled blanched garlic under different storage conditionsCasado, Francisco Javier; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_J_Food_Eng_2014_V120_P9.pdf.jpg2014Effects of selected amino acids and water-soluble vitamins on acrylamide formation in a ripe olive model systemLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Sánchez, Antonio Higinio; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessAlcali.pdf.jpg30-sep-2007Estudio de nuevos procedimientos de elaboración de aceitunas verdes tratadas con álcali, no fermentadas, conservadas mediante tratamientos térmicosCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccess23-mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo