English   español  

Navegación por Autor Pastoriza, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 61 a 74 de 74 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessOxidacion_acidos_grasos.pdf.jpg1980Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamientoPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessPossible_role_cryostabilisers.pdf.jpg2006Possible role for cryostabilizers in preventing protein and lipid alterations in frozen-stored minced muscle of atlantic mackerelRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccessPastoriza_Lopez_Benito_1978.pdf.jpg1978El problema del pardeamiento en conservas de pescado blancoPastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuelinforme técnico
openAccessSabor_amargo_hidrolizados.pdf.jpg1982El problema del sabor amargo en los hidrolizados enzimáticos de proteína de pescadoPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Problemas de la fabricación de concentrados de proteína de pescadosLópez-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccess51-2316.pdf.jpg1993Prospects for the utilization of Ray as canned productPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessQuality_live_packed_mussels.pdf.jpg2011Quality of live packaged mussels during storage as a function of size and oxygen concentrationBernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessabr-1978Revalorización de especies de pescados despreciadosLópez-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessSalmon in modified atmospheres using high and low barrier packaging materials.pdf.jpg2011Salmon in modified atmospheres using high- and low-barrier packaging materialsPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSICartículo
closedAccess2004Solubilisation of proteins from rayfish residues by endogenous and commercial enzymesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSICartículo
openAccesssoluciones_problema_empacado.pdf.jpg1983Soluciones al problema de empacado en conservas de sardinas de tamaño grandePastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccessThe use of water and ice with.pdf.jpg2008The use of water and ice with bactericide to prevent onboard and onshore spoilage of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis)Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
closedAccess2008Use of sterile and ozonized water as a strategy to stabilize the quality of stored refrigerated fresh fishPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessSardina_congelada_conservas.pdf.jpg1987Utilización de sardina congelada (Sardina pilchardus (Walb., 1792)) en la fabricación de conservasPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo