English   español  

Navegación por Autor Santa-María, Guillermo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 24 a 33 de 33 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessWO2008155439A2.pdf.jpg24-dic-2008Meat and fish products enriched with lycopen by means of addition of tomato peelCalvo, Marta CSIC ORCID ; Rodríguez Castillo, María José; Santa-María, Guillermo CSIC; Selgas Cortecero, María Dolores; García Sanz, María Luisapatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Obtención de productos cárnicos convencionales y RTE enriquecidos en licopeno mediante la adición de subproductos o excedentes de la industria del tomateCalvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Gámez Losada, M. Carmen; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolorescapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014On-line coupled reversed phase liquid chromatography and gas chromatography: A new sealing design for the TOTAD interfaceMartínez, Rosa M. CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Pesticide residue analysis by RPLC–GC in lycopene and other carotenoids obtained from tomatoes by supercritical fluid extractionCortés, Jose Manuel; Vázquez, Ana; Santa-María, Guillermo CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Villén, Jesúsartículo
openAccess2310480_B1.pdf.jpg10-feb-2010Productos cárnicos y de la pesca enriquecidos en licopeno mediante la adición de piel de tomateCalvo, Marta CSIC ORCID ; Rodríguez Castillo, María José; Santa-María, Guillermo CSIC; Selgas Cortecero, María Dolores; García Sanz, María Luisapatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Rapid detection of radiation-induced hydrocarbons in cooked hamBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Rapid recognition of irradiated dry-cured ham by on-line coupling of reversed-phase liquid chromatography with gas chromatography and mass spectrometryMartínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Stereodifferentiation of oak lactone by using multidimensional chromatographic techniquesMartínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Supercritical fluid extraction of all-trans-Lycopene from tomatoGómez Prieto, María Salud; Caja, Maria del Mar; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Triglyceride composition of ewe, cow, and goat milk fatRuiz-Sala, P.; Hierro, M. T. G.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Santa-María, Guillermo CSICartículo