Mostrando resultados 56 a 74 de 74
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1-mar-2002 | Method for production of nisin in submerged culture, is based on reiterated realkalinization of medium, provided culture maintains capacity to recover level of stabilization, combined with discontinuous feed regime with glucose. | López Cabo, Marta CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastrana, Lorenzo CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1984 | Métodos de extracción de proteína de patexo (Polybius henslowi Leach) | López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1983 | Modificación de las propiedades funcionales y organolépticas de concentrados de proteína de pescado | Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Modified method for the analysis of free fatty acids in fish | Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-abr-2005 | Modified-atmosphere preservation of live bivalve shellfish in a hermetic container | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | patente |
openAccess | | 1980 | Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamiento | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 2006 | Possible role for cryostabilizers in preventing protein and lipid alterations in frozen-stored minced muscle of atlantic mackerel | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
openAccess | | 1978 | El problema del pardeamiento en conservas de pescado blanco | Pastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuel | informe técnico |
openAccess | | 1982 | El problema del sabor amargo en los hidrolizados enzimáticos de proteína de pescado | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
closedAccess | | 1981 | Problemas de la fabricación de concentrados de proteína de pescados | López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1993 | Prospects for the utilization of Ray as canned product | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 2011 | Quality of live packaged mussels during storage as a function of size and oxygen concentration | Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | abr-1978 | Revalorización de especies de pescados despreciados | López-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 2011 | Salmon in modified atmospheres using high- and low-barrier packaging materials | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC | artículo |
closedAccess | | 2004 | Solubilisation of proteins from rayfish residues by endogenous and commercial enzymes | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC | artículo |
openAccess | | 1983 | Soluciones al problema de empacado en conservas de sardinas de tamaño grande | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
openAccess | | 2008 | The use of water and ice with bactericide to prevent onboard and onshore spoilage of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis) | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
closedAccess | | 2008 | Use of sterile and ozonized water as a strategy to stabilize the quality of stored refrigerated fresh fish | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | 1987 | Utilización de sardina congelada (Sardina pilchardus (Walb., 1792)) en la fabricación de conservas | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |