English   español  

Navegación por Autor Pastoriza, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 56 a 74 de 74 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessES2165290A1.pdf.jpg1-mar-2002Method for production of nisin in submerged culture, is based on reiterated realkalinization of medium, provided culture maintains capacity to recover level of stabilization, combined with discontinuous feed regime with glucose.López Cabo, Marta CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastrana, Lorenzo CSIC ORCIDpatente
openAccesspolybius_henslowi.pdf.jpg1984Métodos de extracción de proteína de patexo (Polybius henslowi Leach)López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessModificaciones_propiedades_funcionales.pdf.jpg1983Modificación de las propiedades funcionales y organolépticas de concentrados de proteína de pescadoSampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccess2005Modified method for the analysis of free fatty acids in fishBernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessWO2005032265A1.pdf.jpg14-abr-2005Modified-atmosphere preservation of live bivalve shellfish in a hermetic containerPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICpatente
openAccessOxidacion_acidos_grasos.pdf.jpg1980Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamientoPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessPossible_role_cryostabilisers.pdf.jpg2006Possible role for cryostabilizers in preventing protein and lipid alterations in frozen-stored minced muscle of atlantic mackerelRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccessPastoriza_Lopez_Benito_1978.pdf.jpg1978El problema del pardeamiento en conservas de pescado blancoPastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuelinforme técnico
openAccessSabor_amargo_hidrolizados.pdf.jpg1982El problema del sabor amargo en los hidrolizados enzimáticos de proteína de pescadoPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Problemas de la fabricación de concentrados de proteína de pescadosLópez-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccess51-2316.pdf.jpg1993Prospects for the utilization of Ray as canned productPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessQuality_live_packed_mussels.pdf.jpg2011Quality of live packaged mussels during storage as a function of size and oxygen concentrationBernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessabr-1978Revalorización de especies de pescados despreciadosLópez-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessSalmon in modified atmospheres using high and low barrier packaging materials.pdf.jpg2011Salmon in modified atmospheres using high- and low-barrier packaging materialsPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSICartículo
closedAccess2004Solubilisation of proteins from rayfish residues by endogenous and commercial enzymesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSICartículo
openAccesssoluciones_problema_empacado.pdf.jpg1983Soluciones al problema de empacado en conservas de sardinas de tamaño grandePastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccessThe use of water and ice with.pdf.jpg2008The use of water and ice with bactericide to prevent onboard and onshore spoilage of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis)Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
closedAccess2008Use of sterile and ozonized water as a strategy to stabilize the quality of stored refrigerated fresh fishPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessSardina_congelada_conservas.pdf.jpg1987Utilización de sardina congelada (Sardina pilchardus (Walb., 1792)) en la fabricación de conservasPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo