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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | oct-2023 | Edible Fruits from the Ecuadorian Amazon: Ethnobotany, Physicochemical Characteristics, and Bioactive Components | Sánchez-Capa, Maritza; Corell González, M.; Mestanza-Ramón, Carlos | artículo |
openAccess | | 2009 | Efecto del estrés hídrico en la fisiología, producción y calidad de los aceites esenciales en Salvia officinalis y S. lavandulifolia subsp. vellerea | Corell González, M. | tesis doctoral |
openAccess | | 4-jun-2021 | Effect of Aging Vessel (Clay-Tinaja versus Oak Barrel) on the Volatile Composition, Descriptive Sensory Profile, and Consumer Acceptance of Red Wine | Issa-Issa, Hanán; Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Nemś, Agnieszka; Corell González, M.; Calatayud-García, Pablo; Carbonell-Barrachina, A.A.; López Lluch, David B. | artículo |
openAccess | | jun-2017 | Effect of regulated deficit irrigation on quality parameters, carotenoids and phenolics of diverse tomato varieties (Solanum lycopersicum L.) | Coyago Cruz, Elena; Corell González, M.; Stinco, Carla M.; Hernanz, Dolores; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Meléndez-Martínez, Antonio J. | artículo |
openAccess | | 15-mar-2019 | Effect of Spanish-style processing on the quality attributes of HydroSOStainable green olives | Sánchez-Rodgríguez, Lucía; Corell González, M.; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A. | artículo |
closedAccess | | oct-2017 | Effect of the fruit position on the cluster on fruit quality, carotenoids, phenolics and sugars in cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.) | Coyago Cruz, Elena; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Hernanz, Dolores; Stinco, Carla M.; Meléndez-Martínez, Antonio J. | artículo |
openAccess | | 16-feb-2023 | Effect of Water Stress and Rehydration on the Cluster and Fruit Quality of Greenhouse Tomatoes | Alomari-Mheidat, Munia; Corell González, M.; Castro-Valdecantos, Pedro; Andreu Cáceres, L.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Martín Palomo, Mª José | artículo |
closedAccess | | 18-oct-2016 | Effect of water stress in the flowering induction of olive trees (Olea europaea L.) | Corell González, M.; Martín-Palomo, M. J.; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Pérez-López, D.; Centeno, Ana; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Valverde, Federico CSIC ORCID ; Moriana, Alfonso CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | ene-2023 | Effect of Water Stress on the Yield of Indeterminate-Growth Green Bean Cultivars (Phaseolus vulgaris L.) during the Autumn Cycle in Southern Spain | Alomari-Mheidat, Munia; Martín Palomo, Mª José; Castro-Valdecantos, Pedro; Medina Zurita, Noemi; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Corell González, M. | artículo |
openAccess | | dic-2022 | Endocarp Development Study in Full Irrigated Olive Orchards and Impact on Fruit Features at Harvest | Sánchez-Piñero M.; Martín Palomo, Mª José; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Corell González, M.; Pérez-López, D. | artículo |
openAccess | | 26-nov-2021 | Establishing a Reference Baseline for Midday Stem Water Potential in Olive and Its Use for Plant-Based Irrigation Management | Shackel , Ken; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Marino, Giulia; Corell González, M.; Pérez-López, D.; Martín Palomo, Mª José; Caruso, Tiziano; Marra, Francesco P.; Agüero Alcaras, Luis M.; Milliron, Luke; Rosecrance, Richard; Fulto, Allan; Searles, Peter S. | artículo |
openAccess | | 1-jul-2022 | Evaluation of a simplified methodology to estimate the CWSI in olive orchards | Sánchez-Piñero M.; Martín Palomo, Mª José; Andreu Cáceres, L.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Corell González, M. | artículo |
openAccess | | 17-nov-2019 | Evaluation of growers’ efforts to improve the sustainability of olive orchards: Development of the hydroSOStainable index | Corell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2023 | Exploring Plants with Flowers: From Therapeutic Nutritional Benefits to Innovative Sustainable Uses | Coyago Cruz, Elena; Moya, Melany; Méndez, Gabriela; Villacís, Michael; Rojas-Silva, Patricio; Corell González, M.; Mapelli-Brahm, Paula; Vicario, Isabel M.; Meléndez-Martínez, Antonio J. | artículo |
closedAccess | | ago-2013 | Extrapolating base-line trunk shrinkage reference equations across olive orchards | Corell González, M.; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Dell'Amico, José Miguel; Morales, D.; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 10-ago-2015 | Feasibility of trunk diameter fluctuations in the scheduling of regulated deficit irrigation for table olive trees without reference trees | Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Corell González, M.; Martín-Palomo, M. J.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Moriana, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-mar-2021 | How does water stress affect the low molecular weight phenolics of hydroSOStainable almonds? | Lipan, Leontina; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Cano-Lamadrid, M.; Carbonell-Barrachina, Á.A. | artículo |
openAccess | | oct-2021 | How does water stress and roasting temperature affect the physicochemical parameters of almonds? | Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A. | artículo |
openAccess | | 8-nov-2021 | “HydroSOStainable” Concept: How Does Information Influence Consumer Expectations towards Roasted Almonds? | Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Issa-Issa, Hanán; Nemś, Agnieszka; Corell González, M.; López Lluch, David B.; Carbonell-Barrachina, A.A. | artículo |
openAccess | | 9-mar-2020 | Incorporación del uso del agua a la marca como estrategia de mejora del valor añadido del AOVE: los productos HidroSOS | Corell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID | artículo |