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Navegación por Autor Corell González, M.

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openAccessplants-12-03635.pdf.jpgoct-2023Edible Fruits from the Ecuadorian Amazon: Ethnobotany, Physicochemical Characteristics, and Bioactive ComponentsSánchez-Capa, Maritza; Corell González, M.; Mestanza-Ramón, Carlosartículo
openAccessEfecto_estres_hidrico_fisiologia_2009_Tesis.pdf.jpg2009Efecto del estrés hídrico en la fisiología, producción y calidad de los aceites esenciales en Salvia officinalis y S. lavandulifolia subsp. vellereaCorell González, M.tesis doctoral
openAccessbeverages-07-00035.pdf.jpg4-jun-2021Effect of Aging Vessel (Clay-Tinaja versus Oak Barrel) on the Volatile Composition, Descriptive Sensory Profile, and Consumer Acceptance of Red WineIssa-Issa, Hanán; Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Nemś, Agnieszka; Corell González, M.; Calatayud-García, Pablo; Carbonell-Barrachina, A.A.; López Lluch, David B.artículo
openAccessEffect_regulated_deficit_postprint2017.pdf.jpgjun-2017Effect of regulated deficit irrigation on quality parameters, carotenoids and phenolics of diverse tomato varieties (Solanum lycopersicum L.)Coyago Cruz, Elena; Corell González, M.; Stinco, Carla M.; Hernanz, Dolores; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Meléndez-Martínez, Antonio J.artículo
openAccessEffect_spanich_style_processing_2018_Postprint.pdf.jpg15-mar-2019Effect of Spanish-style processing on the quality attributes of HydroSOStainable green olivesSánchez-Rodgríguez, Lucía; Corell González, M.; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2017Effect of the fruit position on the cluster on fruit quality, carotenoids, phenolics and sugars in cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.)Coyago Cruz, Elena; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Hernanz, Dolores; Stinco, Carla M.; Meléndez-Martínez, Antonio J.artículo
openAccessagronomy-13-00563.pdf.jpg16-feb-2023Effect of Water Stress and Rehydration on the Cluster and Fruit Quality of Greenhouse TomatoesAlomari-Mheidat, Munia; Corell González, M.; Castro-Valdecantos, Pedro; Andreu Cáceres, L.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Martín Palomo, Mª Joséartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2016Effect of water stress in the flowering induction of olive trees (Olea europaea L.)Corell González, M.; Martín-Palomo, M. J.; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Pérez-López, D.; Centeno, Ana; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Valverde, Federico CSIC ORCID ; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessagriculture-13-00046-v2.pdf.jpgene-2023Effect of Water Stress on the Yield of Indeterminate-Growth Green Bean Cultivars (Phaseolus vulgaris L.) during the Autumn Cycle in Southern SpainAlomari-Mheidat, Munia; Martín Palomo, Mª José; Castro-Valdecantos, Pedro; Medina Zurita, Noemi; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Corell González, M.artículo
openAccessplants-11-03541.pdf.jpgdic-2022Endocarp Development Study in Full Irrigated Olive Orchards and Impact on Fruit Features at HarvestSánchez-Piñero M.; Martín Palomo, Mª José; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Corell González, M.; Pérez-López, D.artículo
openAccessfpls-12-791711.pdf.jpg26-nov-2021Establishing a Reference Baseline for Midday Stem Water Potential in Olive and Its Use for Plant-Based Irrigation ManagementShackel , Ken; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Marino, Giulia; Corell González, M.; Pérez-López, D.; Martín Palomo, Mª José; Caruso, Tiziano; Marra, Francesco P.; Agüero Alcaras, Luis M.; Milliron, Luke; Rosecrance, Richard; Fulto, Allan; Searles, Peter S.artículo
openAccess1-s2.0-S0378377422002761-main.pdf.jpg1-jul-2022Evaluation of a simplified methodology to estimate the CWSI in olive orchardsSánchez-Piñero M.; Martín Palomo, Mª José; Andreu Cáceres, L.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Corell González, M.artículo
openAccessEvaluation_rowers_efforts_improve_sustainability_2019_Postprint.pdf.jpg17-nov-2019Evaluation of growers’ efforts to improve the sustainability of olive orchards: Development of the hydroSOStainable indexCorell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDartículo
openAccessExploring-Plants-with-Flowers-From_2023.pdf.jpgnov-2023Exploring Plants with Flowers: From Therapeutic Nutritional Benefits to Innovative Sustainable UsesCoyago Cruz, Elena; Moya, Melany; Méndez, Gabriela; Villacís, Michael; Rojas-Silva, Patricio; Corell González, M.; Mapelli-Brahm, Paula; Vicario, Isabel M.; Meléndez-Martínez, Antonio J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2013Extrapolating base-line trunk shrinkage reference equations across olive orchardsCorell González, M.; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Dell'Amico, José Miguel; Morales, D.; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCIDartículo
openAccessAGWAT7360R1-3.pdf.jpg10-ago-2015Feasibility of trunk diameter fluctuations in the scheduling of regulated deficit irrigation for table olive trees without reference treesGirón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Corell González, M.; Martín-Palomo, M. J.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2021How does water stress affect the low molecular weight phenolics of hydroSOStainable almonds?Lipan, Leontina; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Cano-Lamadrid, M.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessHow_does_water_stress_roasting_2021_Preprint.pdf.jpgoct-2021How does water stress and roasting temperature affect the physicochemical parameters of almonds?Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessagronomy-11-02254.pdf.jpg8-nov-2021“HydroSOStainable” Concept: How Does Information Influence Consumer Expectations towards Roasted Almonds?Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Issa-Issa, Hanán; Nemś, Agnieszka; Corell González, M.; López Lluch, David B.; Carbonell-Barrachina, A.A.artículo
openAccessIncorporacion_uso_agua_marca_estrategia_2020.pdf.jpg9-mar-2020Incorporación del uso del agua a la marca como estrategia de mejora del valor añadido del AOVE: los productos HidroSOSCorell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDartículo