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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2010 | H-HRMAS NMR study of smoked Atlantic salmon (Salmo salar) | Castejón, David; Villa, Palmira; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Herrera, Ana | artículo |
closedAccess | | 2007 | Influence of extraction with ethanol or ethyl acetate on the yield of lycopene, β-carotene, phytoene and phytofluene from tomato peel powder | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Dado, Diana; Santa-María, Guillermo CSIC | artículo |
closedAccess | | 2003 | Lipid composition in tomato skin supercritical fluid extracts with high lycopene content | Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Gómez Prieto, María Salud; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC | artículo |
openAccess | | 24-dic-2008 | Meat and fish products enriched with lycopen by means of addition of tomato peel | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Rodríguez Castillo, María José; Santa-María, Guillermo CSIC; Selgas Cortecero, María Dolores; García Sanz, María Luisa | patente |
closedAccess | | 2011 | Obtención de productos cárnicos convencionales y RTE enriquecidos en licopeno mediante la adición de subproductos o excedentes de la industria del tomate | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Gámez Losada, M. Carmen; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolores | capítulo de libro |
closedAccess | | 2014 | On-line coupled reversed phase liquid chromatography and gas chromatography: A new sealing design for the TOTAD interface | Martínez, Rosa M. CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Pesticide residue analysis by RPLC–GC in lycopene and other carotenoids obtained from tomatoes by supercritical fluid extraction | Cortés, Jose Manuel; Vázquez, Ana; Santa-María, Guillermo CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Villén, Jesús | artículo |
openAccess | | 10-feb-2010 | Productos cárnicos y de la pesca enriquecidos en licopeno mediante la adición de piel de tomate | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Rodríguez Castillo, María José; Santa-María, Guillermo CSIC; Selgas Cortecero, María Dolores; García Sanz, María Luisa | patente |
closedAccess | | 2012 | Rapid detection of radiation-induced hydrocarbons in cooked ham | Barba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Rapid recognition of irradiated dry-cured ham by on-line coupling of reversed-phase liquid chromatography with gas chromatography and mass spectrometry | Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Stereodifferentiation of oak lactone by using multidimensional chromatographic techniques | Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Supercritical fluid extraction of all-trans-Lycopene from tomato | Gómez Prieto, María Salud; Caja, Maria del Mar; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC | artículo |
closedAccess | | 1996 | Triglyceride composition of ewe, cow, and goat milk fat | Ruiz-Sala, P.; Hierro, M. T. G.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Santa-María, Guillermo CSIC | artículo |