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openAccessantioxidants-13-00012-v2.pdf.jpg20-dic-2023Accumulation Patterns of Metabolites Responsible for the Functional Quality of Virgin Olive Oil during Olive Fruit OntogenyLuaces, Pilar CSIC ; Expósito, Jesús; Benabal, Paula; Pascual, Mar CSIC ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez, Ana G.artículo
openAccessAntioxidants_2021_V10_P1656.pdf.jpg21-oct-2021An Easy-to-Use Procedure for the Measurement of Total Phenolic Compounds in Olive FruitLuaces, Pilar CSIC ; Pascual, Mar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessLuaces.pdf.jpg30-jun-2004Efecto del deshuesado de la aceituna sobre el aroma del aceite de oliva virgenLuaces, Pilar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessGenesClaves_2022_SánchezR.pdf.jpg19-oct-2022Genes claves en el metabolismo de compuestos secoiridoideos en olivoSánchez, Rosario CSIC ORCID; Luaces, Pilar CSIC ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfpls_10_00232.pdf.jpg5-mar-2019Insights into the effect of Verticillium dahliae defoliating-pathotype infection on the content of phenolic and volatile compounds related to the sensory properties of virgin olive oilLanda, Blanca B. CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Luaces, Pilar CSIC ; Montes Borrego, Miguel CSIC; Navas Cortés, Juan Antonio ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPPrint_2023_ActaHort_V1362_P423.pdf.jpg1-mar-2023Insights into the use of phenylalanine ammonia-lyase as a marker for the selection of olive cultivars with improved virgin olive oil functionalityLuaces, Pilar CSIC ; Mahjoubi, E.; Pascual, Mar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessijms-2023_24-03233.pdf.jpg6-feb-2023Olive Polyphenol Oxidase Gene FamilySánchez, Rosario CSIC ORCID; Arroyo, Laura; Luaces, Pilar CSIC ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules_2022_27_1650.pdf.jpg2-mar-2022The Infestation of Olive Fruits by Bactrocera oleae (Rossi) Modifies the Expression of Key Genes in the Biosynthesis of Volatile and Phenolic Compounds and Alters the Composition of Virgin Olive OilNotario, Andrés; Sánchez, Rosario CSIC ORCID; Luaces, Pilar CSIC ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo