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Título
Autor(es)
Tipo
81
closedAccess
nov-2017
Designing added-protein yogurts: Relationship between in vitro digestion behavior and structure
Morell, Pere
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Llorca, Empar
;
Hernando, Isabel
artículo
82
closedAccess
dic-2014
Hydrocolloids for enhancing satiety: Relating oral digestion to rheology, structure and sensory perception
Morell, Pere
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Varela, Paula
CSIC
;
Hernando, Isabel
artículo
83
closedAccess
mar-2007
Influence of the dosing process on the rheological and microstructural properties of a bakery product
Baixauli, Raquel
CSIC
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
84
closedAccess
dic-1999
Effect of addition of gelatin on microstructure of acidic milk gels and yoghurt and on their rheological properties
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Lluch, María Ángeles
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
artículo
85
closedAccess
may-2010
Dielectrical, microstructural and flow properties of sauce model systems based on starch, gums and salt
Guardeño, Luis M.
;
Catalá-Civera, José M.
;
Plaza-Gonzalez, P.
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
artículo
86
openAccess
5-mar-2007
Quantification of fracture properties and microstructural features of roasted Marcona almonds by image analysis
Varela, Paula
CSIC
;
Aguilera, José Miguel
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
87
closedAccess
mar-2005
Microstructural study of frozen batter-coated squid rings prepared by an innovative process without a pre-frying step
Llorca, Empar
;
Hernando, Isabel
;
Pérez-Munuera, Isabel
;
Quiles, Amparo
;
Larrea, Virginia
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Lluch, María Ángeles
artículo
88
closedAccess
ene-2007
Changes in apple tissue with storage time: Rheological, textural and microstructural analyses
Varela, Paula
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
89
closedAccess
jun-2015
New formulations of functional white sauces enriched with red sweet pepper: a rheological, microstructural and sensory study
Hernández-Carrión, María
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
;
Llorca, Empar
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Quiles, Amparo
artículo
90
closedAccess
jul-2010
Effect of cooking time and ingredients on the performance of different starches in white sauces
Arocas, Amparo
CSIC
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Hernández-Carrión, María
;
Hernando, Isabel
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
91
closedAccess
ago-2011
Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructure
Arocas, Amparo
CSIC
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
7
Hernando, Isabel
5
Sanz Taberner, Teresa
4
Salvador, Ana
3
Llorca, Empar
3
Varela, Paula
2
Arocas, Amparo
2
Hernández-Carrión, María
2
Lluch, María Ángeles
2
Morell, Pere
2
Quiles, Amparo
.
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Palabras clave
8
Rheology
3
Starch
3
Texture
2
Cryo-scanning electron microscopy...
2
Microwave
2
Sauces
2
White sauce
1
Added-protein yogurt
1
Almonds
1
Apples
.
siguiente >
Fecha de Publicación
6
2010 - 2017
4
2000 - 2009
1
1999 - 1999