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81closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2017Designing added-protein yogurts: Relationship between in vitro digestion behavior and structureMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Llorca, Empar; Hernando, Isabelartículo
82closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2014Hydrocolloids for enhancing satiety: Relating oral digestion to rheology, structure and sensory perceptionMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Hernando, Isabelartículo
83closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2007Influence of the dosing process on the rheological and microstructural properties of a bakery productBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
84closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1999Effect of addition of gelatin on microstructure of acidic milk gels and yoghurt and on their rheological propertiesFiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángeles; Salvador, Ana CSIC ORCIDartículo
85closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Dielectrical, microstructural and flow properties of sauce model systems based on starch, gums and saltGuardeño, Luis M.; Catalá-Civera, José M.; Plaza-Gonzalez, P.; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
86openAccessquantification.pdf.jpg5-mar-2007Quantification of fracture properties and microstructural features of roasted Marcona almonds by image analysisVarela, Paula CSIC; Aguilera, José Miguel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
87closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2005Microstructural study of frozen batter-coated squid rings prepared by an innovative process without a pre-frying stepLlorca, Empar; Hernando, Isabel; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Larrea, Virginia; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángelesartículo
88closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2007Changes in apple tissue with storage time: Rheological, textural and microstructural analysesVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
89closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015New formulations of functional white sauces enriched with red sweet pepper: a rheological, microstructural and sensory studyHernández-Carrión, María; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Llorca, Empar; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparoartículo
90closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2010Effect of cooking time and ingredients on the performance of different starches in white saucesArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernández-Carrión, María; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
91closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2011Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructureArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
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