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1openAccessFH2020-Espert.pdf.jpg22-ago-2019Reduced-fat spreads based on anhydrous milk fat and cellulose ethersEspert, María CSIC; Wiking, L.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Dielectrical, microstructural and flow properties of sauce model systems based on starch, gums and saltGuardeño, Luis M.; Catalá-Civera, José M.; Plaza-Gonzalez, P.; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
3openAccessFood Hydrocolloids2022-Wang.pdf.jpg1-ene-2023Comparison of different indirect approaches to design edible oleogels based on cellulose ethersWang, Q.; Espert, María CSIC; Larrea, Virginia; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2007Influence of the dosing process on the rheological and microstructural properties of a bakery productBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
5openAccessCELULOSAS DEF.pdf.jpg27-ene-2017Relationship between cellulose chemical substitution, structure and fat digestion in o/w emulsionsEspert, María CSIC; Borreani, J.; Hernando, Isabel; Quiles, A.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2011Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructureArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
7openAccessFH-2019-Espert.pdf.jpg2-may-2019Rheological and microstructural behaviour of xanthan gum and xanthan gum-Tween 80 emulsions during in vitro digestionEspert, María CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2010Effect of cooking time and ingredients on the performance of different starches in white saucesArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernández-Carrión, María; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015New formulations of functional white sauces enriched with red sweet pepper: a rheological, microstructural and sensory studyHernández-Carrión, María; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Llorca, Empar; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparoartículo