Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-9 de 9.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
abr-2011
Main Factors Underlying Consumers' Food Choice: A First Step For The Understanding Of Attitudes Toward "Healthy Eating"
Carrillo, Elizabeth
CSIC
ORCID
;
Varela, Paula
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
feb-2011
Consumers' creaminess concept perception: A cross-cultural study in three Spanish-speaking countries
Antmann, Gabriela
;
Ares, Gastón
;
Varela, Paula
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Coste, Beatriz
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
8-jun-2011
Fibra de cacao y sus aplicaciones como sustituto de grasas en magdalenas de chocolate
Martínez-Cervera, Sandra
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Muguerza, B.
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
4
closedAccess
jul-2011
Overcoming the issues in the sensory description of hot served food with a complex texture. Application of QDA®, flash profiling and projective mapping using panels with different degrees of training
Albert, Ángela
CSIC
;
Varela, Paula
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Hough, Guillermo
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
jul-2011
Evaluation of yogurt and various beverages as carriers of lactic acid bacteria producing 2-branched (1,3)-β-D-glucan
Elizaquível, P.
;
Sánchez Moragas, Gloria
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Dueñas, María Teresa
;
López García, Paloma
CSIC
ORCID
;
Fernández de Palencia, P.
CSIC
;
Aznar, Rosa
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
feb-2011
Exploring and explaining creaminess perception: Consumers' underlying concepts
Antmann, Gabriela
;
Ares, Gastón
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Varela, Paula
CSIC
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
ene-2011
Consumers’ texture vocabulary: Results from a free listing study in three Spanish-speaking countries
Antmann, Gabriela
;
Ares, Gastón
;
Varela, Paula
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Coste, Beatriz
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
abr-2011
Performance of a resistant starch rich ingredient in the baking and eating quality of short-dough biscuits
Laguna Cruañes, Laura
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
abr-2011
Cocoa fibre and its application as a fat replacer in chocolate muffins
Martínez-Cervera, Sandra
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Muguerza, B.
;
Moulay, Leila
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
9
Fiszman, Susana
5
Varela, Paula
3
Antmann, Gabriela
3
Ares, Gastón
2
Coste, Beatriz
2
Martínez-Cervera, Sandra
2
Muguerza, B.
2
Sanz Taberner, Teresa
1
Albert, Ángela
1
Aznar, Rosa
.
siguiente >
Palabras clave
2
Texture
1
Acceptability
1
Baking performance
1
Biscuits
1
Consumer studies
1
Conventional profile (QDA®)
1
Crunchiness
1
Descriptive sensory analysis
1
Eating quality
1
Flash profile
.
siguiente >