Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 10.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
9-mar-2018
Characterisation of the antioxidant peptide AEEEYPDL and its quantification in Spanish dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
7-sep-2018
ACEI-inhibitory peptides naturally generated in meat and meat products and their health relevance
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
4-ene-2018
Peptidomic analysis of antioxidant and ACE-inhibitory peptides obtained from tomato waste proteins fermented using Bacillus subtilis
Moayedi, Ali
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Safari, Mohammad
;
Hashemi, Maryam
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2018
Bioactive peptides and free amino acids profiles in different types of European dry-fermented sausages
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Escudero, Elizabeth
CSIC
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
26-jul-2018
Bioactive peptides as natural antioxidants in food products - A review
Lorenzo, J.M.
;
Munekata, Paulo E. S.
;
Gómez, B.
;
Barba, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Pérez-Santaescolástica, C.
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
31-ene-2018
In vitro and in vivo anti-diabetic and anti-hyperlipidemic effects of protein hydrolysates from Octopus vulgaris in alloxanic rats
Ben Slama-Ben Salem, R.
;
Ktari, Naourez
;
Bkhairia, Intidhar
;
Nasri,Rim
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Kallel, Rim
;
Hamdi, Safa
;
Jamoussi, Kamel
;
Boudaouara, Tahia
;
El-Feki, Abdelfettah
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Nasri, M.
artículo
7
openAccess
1-jun-2018
New approaches based on comparative proteomics for the assessment of food quality
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
22-abr-2018
Differences in peptide oxidation between muscles in 12 months Spanish dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
25-abr-2018
Main characteristics of peanut skin and its role for the preservation of meat products
Lorenzo, J.M.
;
Munekata, Paulo E. S.
;
Sant'Ana, A.S.
;
Carvalho, R.B.
;
Barba, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Trindade, M.A.
artículo
10
openAccess
7-jun-2018
Perspectives in the Use of Peptidomics in Ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
10
Toldrá Vilardell, Fidel
6
Gallego, Marta
2
Barba, Francisco J.
2
Lorenzo, J.M.
2
Munekata, Paulo E. S.
1
Aristoy, María Concepción
1
Ben Slama-Ben Salem, R.
1
Bkhairia, Intidhar
1
Boudaouara, Tahia
1
Carvalho, R.B.
.
siguiente >
Palabras clave
3
Bioactive peptides
3
Mass spectrometry
2
Peptidomics
2
Proteolysis
1
ACE inhibition
1
ACE-inhibitory activity
1
Active amino acid sequence
1
Anthocyanins
1
Anti-hyperglycemic
1
Anti-hyperlipidemic
.
siguiente >