Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-9 de 9.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2015
Influence of germination time of brown rice in relation to flour and gluten free bread quality
Cornejo, Fabiola
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
feb-2016
Effect of Partial Substitution of Wheat Flour by Processed (Germinated, Toasted, Cooked) Chickpea on Bread Quality
Ouazib, Meriem
;
Durá, Ángela
CSIC
;
Zaidi, Farid
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2015
Physicochemical properties of long rice grain varieties in relation to gluten free bread quality
Cornejo, Fabiola
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
11-ene-2010
Impact of fibers on physical characteristics of fresh and staled bake off bread
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Santos, Eva
artículo
5
openAccess
jul-2012
Relationship between instrumental parameters and sensory characteristics in gluten-free breads
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
19-may-2018
Use of succinyl chitosan as fat replacer on cake formulations
Ríos, Raquel V.
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Lannes, Suzana C. S.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
nov-2012
Impact of Legume Flours on Quality and In Vitro Digestibility of Starch and Protein from Gluten-Free Cakes
Arocha Gularte, Marcia
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2014
Understanding gluten-free dough for reaching breads with physical quality and nutritional balance
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2014
Establishing the function of proteins on the rheological and quality properties of rice based gluten free muffins
Matos, María Estela
CSIC
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
3
Matos, María Estela
2
Cornejo, Fabiola
1
Arocha Gularte, Marcia
1
Durá, Ángela
1
Garzón, Raquel
1
Gómez, Manuel
1
Lannes, Suzana C. S.
1
Ouazib, Meriem
1
Ríos, Raquel V.
1
Santos, Eva
.
siguiente >
Palabras clave
5
Gluten-free
4
Bread
2
Cake
2
Nutrition
2
Rice flour
1
Batter
1
Breadmaking
1
Chickpea flour
1
Chitosan
1
Cooking
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2018
1
2016
2
2015
2
2014
2
2012
1
2010