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Autor(es)
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1
closedAccess
22-feb-2018
Impact of structure of gluten-free breads on its oral trajectory and sensory perception
Puerta, Patricia
CSIC
ORCID
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Tárrega, Amparo
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
2
openAccess
10-ago-2018
Quantifying the surface properties of enzymatically-made porous starches
Martínez-Alejo, Juan Manuel
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Carvajal,Teresa
;
Martínez, Mario M.
artículo
3
openAccess
22-mar-2018
Use of high hydrostatic pressure to inactivate natural contaminating microorganisms and inoculated E. coli O157:H7 on Hermetia illucens larvae
Kashiri, Mahboobeh
;
Marín, Cuauhtemoc
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Rodrigo Aliaga, Dolores
CSIC
ORCID
;
Martínez López, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
11-jun-2018
Thermal stabilization of probiotics by adsorption onto porous starches
Benavent Gil, Yaiza
;
Rodrigo Aliaga, Dolores
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
24-abr-2018
Understanding the effect of emulsifiers on bread aeration during breadmaking
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
;
Llorca, Empar
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
19-may-2018
Use of succinyl chitosan as fat replacer on cake formulations
Ríos, Raquel V.
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Lannes, Suzana C. S.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
17-sep-2018
Physicochemical Properties of Gels Obtained from Corn Porous Starches with Different Levels of Porosity
Benavent Gil, Yaiza
;
Román, Laura
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
27-sep-2018
Broccoli leaf powder as an attractive by‐product ingredient: effect on batter behaviour, technological properties and sensory quality of gluten‐free mini sponge cake
Krupa-Kozak, Urszula
;
Drabińska, Natalia
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Fadda, Costantino
;
Anders, Andrzej
;
Jeliński, Tomasz
;
Ostaszyk, Anita
artículo
9
openAccess
1-jul-2018
Modifying gluten-free bread structure by different baking conditions: impact on oral processing and sensory perception
Puerta, Patricia
CSIC
ORCID
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Fiszman, Susana
CSIC
ORCID
;
Tárrega, Amparo
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
10
openAccess
21-feb-2018
Physicochemical and nutritional characteristics of banana flour during ripening
Campuzano, Ana
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Cornejo, Fabiola
artículo
11
openAccess
14-jun-2018
Functional and nutritional replacement of gluten in gluten-free yeast-leavened breads by using β-conglycinin concentrate extracted from soybean flour
Espinosa-Ramírez, Johanan
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Serna-Saldívar, Sergio O.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
12
openAccess
13-nov-2018
Inulin enrichment of gluten free breads: Interaction between inulin and yeast
Morreale, Federico
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
22-abr-2018
Starch and antioxidant compound release during in vitro gastrointestinal digestion of gluten-free pasta
Camelo Méndez, Gustavo A.
;
Agama Acevedo, Edith
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Perea Flores, María de J.
;
Bello Pérez, Luis A.
artículo
14
openAccess
21-mar-2018
Insects as ingredients for bakery goods. A comparison study of H. illucens, A. domestica and T. molitor flours
González, Cristina M.
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
7
Garzón, Raquel
4
Benavent Gil, Yaiza
2
Fiszman, Susana
2
Puerta, Patricia
2
Rodrigo Aliaga, Dolores
2
Tárrega, Amparo
1
Agama Acevedo, Edith
1
Anders, Andrzej
1
Bello Pérez, Luis A.
1
Camelo Méndez, Gustavo A.
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Palabras clave
4
Bread
3
Porous starch
2
Enzymes
2
Insects
2
Microstructure
2
Proteins
2
Yeast
1
Amylase
1
Amyloglucosidase
1
Antioxidants
.
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