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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
22-may-2019
Exploring the functionality of starches from corms and cormels of Xanthosoma sagittifolium
Calle, Jehannara
CSIC
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
11-jun-2018
Thermal stabilization of probiotics by adsorption onto porous starches
Benavent Gil, Yaiza
;
Rodrigo Aliaga, Dolores
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
5-oct-2017
Performance of Granular Starch with Controlled Pore Size during Hydrolysis with Digestive Enzymes
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
17-sep-2019
Modulation of in vitro digestibility and physical characteristics of protein enriched gluten free breads by defining hydration
Sahagún, Marta
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
13-nov-2018
Inulin enrichment of gluten free breads: Interaction between inulin and yeast
Morreale, Federico
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
10-ago-2018
Quantifying the surface properties of enzymatically-made porous starches
Martínez-Alejo, Juan Manuel
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Carvajal,Teresa
;
Martínez, Mario M.
artículo
7
openAccess
17-sep-2018
Physicochemical Properties of Gels Obtained from Corn Porous Starches with Different Levels of Porosity
Benavent Gil, Yaiza
;
Román, Laura
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
17-oct-2016
Comparison of porous starches obtained from different enzyme types and levels
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
22-jul-2019
Development of gluten free breads from Colocasia esculenta flour blended with hydrocolloids and enzymes
Calle, Jehannara
CSIC
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
19-may-2017
Morphological and physicochemical characterization of porous starches obtained from different botanical sources and amylolytic enzymes
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
2
Calle, Jehannara
2
Gómez, Manuel
1
Carvajal,Teresa
1
Garzón, Raquel
1
Martínez, Mario M.
1
Martínez-Alejo, Juan Manuel
1
Morreale, Federico
1
Rodrigo Aliaga, Dolores
1
Román, Laura
1
Sahagún, Marta
.
siguiente >
Palabras clave
6
Porous starch
4
Enzymes
3
Amyloglucosidase
3
Glycemic index
3
Microstructure
2
Bread
2
CGTase
2
Digestibility
1
Amylase
1
Branching enzyme
.
siguiente >
Fecha de Publicación
3
2019
4
2018
2
2017
1
2016