Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IATA) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 14.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
1-sep-2023
Generation of kokumi γ-glutamyl short peptides in Spanish dry-cured ham during its processing
Heres, Alejandro
;
Li, Qian
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Lametsch, René
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
13-jun-2021
Characterization of antioxidant efficacy of peptide extracts as affected by peptide interactions during the ripening of Spanish dry-cured ham
Li, Chengliang
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
30-ago-2021
Quantification and in silico analysis of taste dipeptides generated during dry-cured ham processing
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
1-may-2022
Structure-function relationship of small peptides generated during the ripening of Spanish dry-cured ham: Peptidome, molecular stability and computational modelling
Li, Chengliang
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
13-ene-2023
Bioactive and Sensory Di- and Tripeptides Generated during Dry-Curing of Pork Meat
Heres, Alejandro
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá, Fidel
artículo de revisión
6
openAccess
23-jun-2020
Evaluation of main post-translational modifications occurring in naturally generated peptides during the ripening of Spanish dry-cured ham
Li, Chengliang
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
30-dic-2021
Identification of dipeptides by MALDI-ToF mass spectrometry in long-processing Spanish dry-cured ham
Heres, Alejandro
;
Saldaña, Celia
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
19-nov-2022
Impact of oxidation on the cardioprotective properties of the bioactive dipeptide AW in dry-cured ham
Heres, Alejandro
;
Yokoyama, Issei
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Toldrá, Fidel
;
Arihara, Keizo
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
24-feb-2022
Identification and Quantitation of Bioactive and Taste-Related Dipeptides in Low-Salt Dry-Cured Ham
Heres, Alejandro
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
28-may-2021
Influence of muscle type on physicochemical parameters, lipolysis, proteolysis, and volatile compounds throughout the processing of smoked dry-cured ham
Marušić Radovčić, N.
;
Poljanec, I.
;
Petričević, S.
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Medić, H.
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2359
Publications
Autor
14
Mora, Leticia
11
Toldrá Vilardell, Fidel
8
Heres, Alejandro
5
Gallego, Marta
3
Li, Chengliang
2
Arihara, Keizo
2
Lametsch, René
2
Li, Qian
2
Toldrá, Fidel
2
Yokoyama, Issei
.
siguiente >
Palabras clave
6
Peptidomics
5
Mass spectrometry
4
Bioactivity
3
Antioxidant peptides
3
Dipeptides
2
Antihypertensive
2
Flavor
2
Kokumi
2
Oxidation
2
Peptides
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2023
3
2022
6
2021
1
2020