Buscar en: (EEAD) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 13.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2018Tempranillo clones differ in the response of berry sugar and anthocyanin accumulation to elevated temperatureArrizabalaga-Arriazu, Marta; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Oyarzun, Mónica; Delrot, Serge; Gomès, Eric; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Hilbert, Ghislaine; Pascual, Inmaculadaartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2018Is vegetative area, photosynthesis, or grape C uploading involved in the climate change-related grape sugar/anthocyanin decoupling in Tempranillo?Salazar-Parra, Carolina CSIC; Aranjuelo, Iker CSIC ORCID ; Pascual, Inmaculada; Aguirreolea, Jone; Sánchez-Díaz, Manuel CSIC ORCID; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Araus, Jesús; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCIDartículo
3openAccessMoralesF_JSoilPlantNutr_2017.pdf.jpgjun-2017Grapevine nutritional status and K concentration of must under future expected climatic conditions texturally different soilsLeibar, Urtzi; Pascual, Inmaculada; Aizpurua, Ana; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Unamunzaga, Olatzartículo
4openAccessMoralesF_PhysPlantarum_2022.pdf.jpgjul-2022Grape berry transpiration influences ripening and must composition in cv. Tempranillo (Vitis vinifera L.)Pascual, Inmaculada; Antolín, María Carmen; Goicoechea, Nieves; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCIDartículo
5openAccessMoralesF_FrontEnvSci_2016.pdf.jpg12-jul-2016Sensitivity of grapevine phenology to water availability, temperature and CO2 concentrationMartínez-Lüscher, Johann; Kizildeniz, Tefide; Vučetić, Višnja; Dai, Zhanwu; Luedeling, Eike; van Leeuwen, Cornelis; Gomès, Eric; Pascual, Inmaculada; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Delrot, Sergeartículo
6openAccessMoralesF_FrontPlantSci_2020.pdf.jpgdic-2020High Temperature and Elevated Carbon Dioxide Modify Berry Composition of Different Clones of Grapevine (Vitis vinifera L.) cv. TempranilloArrizabalaga-Arriazu, Marta; Gomès, Eric; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Pascual, Inmaculada; Hilbert, Ghislaineartículo
7openAccessMoralesF_Plants-Basel_2022.pdf.jpgjun-2022Is Tempranillo Blanco Grapevine Different from Tempranillo Tinto Only in the Color of the Grapes? An Updated ReviewKizildeniz, Tefide; Pascual, Inmaculada; Hilbert, Ghislaine; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCIDartículo de revisión
8closedAccessAcceso_Restringido.pdf.jpgnov-2015Efecto de la radiación UV-B sobre la variedad TempranilloMartínez-Lüschera, J.; Torres, Nazareth CSIC ORCID; Hilbert, Ghislaine; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Delrot, S.; Sánchez-Díaz, Manuel CSIC ORCID; Aguirreolea, Jone; Gomès, Eric; Pascual, Inmaculadaartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2018Using fruit-bearing cuttings of grapevine and temperature gradient greenhouses to evaluate effects of climate change (elevated CO2 and temperature, and water deficit) on the cv. red and white Tempranillo. Yield and must quality in three consecutive growing seasons (2013–2015)Kizildeniz, Tefide; Pascual, Inmaculada; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCIDartículo
10closedAccessmod vers.aut pend.pdf.jpgmay-2015How will climate change influence grapevine cv. Tempranillo photosynthesis under different soil textures?Leibar, Urtzi; Aizpurua, Ana; Unamunzaga, Olatz; Pascual, Inmaculada; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCIDartículo