Buscar en: (IRNAS) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)

Resultados 1-6 de 6.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessAlteration_Mediterranean_2020_Postprnt.pdf.jpg2-nov-2020Alterations in Mediterranean mussel (Mytilus galloprovincialis) composition exposed to cyanotoxins as revealed by analytical pyrolysisDiez‐Quijada, Leticia; de Oliveira, Flavio L.; Jos, A.; Cameán Fernández, A. M.; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Vasconcelos, Vítor; Campos, Alexandre Oliveira; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2016Characterisation of a bio-based packaging containing a natural additive from Allium spp. using analytical pyrolysis and carbon stable isotopesLlana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Abad Power, Paloma; Guillamón, E.; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo
3openAccessPyrolisis_gas_chromatography_2017_Postprint.pdf.jpg24-nov-2017Pyrolysis-gas chromatography-isotope ratio mass spectrometry for monitoring natural additives in polylactic acid active food packagesLlana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Guillamón, E.; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2016Genotoxicity evaluation of carvacrol in rats using a combined micronucleus and comet assayLlana Ruiz-Cabello, M.; Maisanaba, Sara; Puerto Rodríguez, María; Prieto Ortega, A. I.; Pichardo, S.; Moyano, Rosario; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID ; Cameán Fernández, A. M.artículo
5openAccessDetection_cylindrospermopsin_decomposition_products_raw_cooked_fish_2020_Postprint.pdf.jpgabr-2020Detection of cylindrospermopsin and its decomposition products in raw and cooked fish (Oreochromis niloticus) by analytical pyrolysis (Py-GC/MS)Prieto, A.I.; Guzmán Guillén, R.; Jos, A.; Cameán Fernández, A. M.; Rosa Arranz, José M. de la; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo
6openAccessPreservation_phytosterol_PUFA_ready-to-eat_lettuce_shelf-life_active_bio-package_2019_Postprint.pdf.jpg15-dic-2019Preservation of phytosterol and PUFA during ready-to-eat lettuce shelf-life in active bio-packageLlana Ruiz-Cabello, M.; Puerto, María; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo