Buscar en: (ICVV) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 14.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessmolecules-27-03018.pdf.jpg7-may-2022Use of Microwave Maceration in Red Winemaking: Effect on Fermentation and Chemical Composition of Red WinesMuñoz García, Raquel CSIC; Oliver-Simancas, Rodrigo; Arévalo-Villena, María; Martínez-Lapuente, Leticia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Marchante-Cuevas, Lourdes; Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Coello, M. Soledadartículo
2openAccessArrizabalaga et al_JAFC.pdf.jpg25-may-2021Impact of 2100-Projected Air Temperature, Carbon Dioxide, and Water Scarcity on Grape Primary and Secondary Metabolites of Different Vitis vinifera cv. Tempranillo ClonesArrizabalaga-Arriazu, Marta; Gomès, Eric; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Pascual Elizalde, Inmaculada; Hilbert, Ghislaineartículo
3openAccessNitrogen_Santamaria_Art2020.pdf.jpg2020Nitrogen Sources Added to Must: Effect on the Fermentations and on the Tempranillo Red Wine QualitySantamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Rosa CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2021The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine LearningGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Costa, N. L. da; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Barbosa, Rommel; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSIC; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
5openAccessMoralesF_FrontPlantSci_2020.pdf.jpgdic-2020High Temperature and Elevated Carbon Dioxide Modify Berry Composition of Different Clones of Grapevine (Vitis vinifera L.) cv. TempranilloArrizabalaga-Arriazu, Marta; Gomès, Eric; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Pascual, Inmaculada; Hilbert, Ghislaineartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-abr-2022Year, watering regime and foliar methyl jasmonate doped nanoparticles treatments: Effects on must nitrogen compounds in Monastrell grapesPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Intrigliolo, Diego S. CSIC ORCID; Parra-Torrejón, Belén; Ramírez-Rodríguez, Gloria B.; Delgado-López, José M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
7openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-2020An overview about the impacts of agricultural practices on grape nitrogen composition: Current research approachesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Alañón-Sánchez, Noelia CSIC; Mateluna-Cuadra, Roberto; Verdugo-Vásquez, Nicolásartículo
8openAccesss00217-023-04206-z.pdf.jpgmay-2023Influence of foliar treatments with methyl jasmonate and methyl jasmonate-doped nanoparticles on nitrogen composition of Tempranillo grapes during two vintagesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Ramírez-Rodríguez, Gloria B.; Delgado-López, José M.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
9openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-abr-2020Biostimulation to Tempranillo grapevines (Vitis vinifera L.) through a brown seaweed during two seasons: Effects on grape juice and wine nitrogen compoundsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
101-s2.0-S1566253523001811-main.pdf.jpgnov-2023Multi-sensor spectral fusion to model grape composition using deep learningGutiérrez, Salvador CSIC ORCID; Fernández-Novales, Juan CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Tardáguila, Javier CSIC ORCID; Diago, Maria P. CSIC ORCIDartículo