Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 51-60 de 60.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
25-abr-2017
Effect of cooking and in vitro digestion on the antioxidant activity of dry-cured ham by-products
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Hayes, María
;
Reig, Milagro
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
22-abr-2018
Differences in peptide oxidation between muscles in 12 months Spanish dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2014
Bioactive peptides generated from meat industry by-products
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Reig, Milagro
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2019
Controlled enzymatic hydrolysis of pollen protein as promising tool for production of potential bioactive peptides
Maqsoudlou, Atefe
;
Sadeghi Mahoonak, Alireza
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Mohebodini, Hossein
;
Ghorbani, Mohamad
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
1-jul-2017
Evolution of oxidised peptides during the processing of 9 months Spanish dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
23-may-2019
Degradation of myosin heavy chain and its potential as a source of natural bioactive peptides in dry-cured ham
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
17-ago-2016
Peptidomic analysis of bioactive peptides in zebra blenny (Salaria basilisca) muscle protein hydrolysate exhibiting antimicrobial activity obtained by fermentation with Bacillus mojavensis A21
Jemil, Ines
;
Abdelhedi, Ola
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Nasri, Rim
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Jridi, Mourad
;
Hajji, Mohamed
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Nasri, Moncef
artículo
8
openAccess
28-feb-2017
Deamidation post-translational modification in naturally generated peptides in Spanish dry-cured ham
Cañete, Manuel
CSIC
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
4-jun-2016
Antilisterial peptides from Spanish dry-cured hams: Purification and identification
Castellano, Patricia
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Escudero, Elizabeth
CSIC
;
Vignolo, Graciela
;
Aznar, Rosa
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
25-abr-2018
Main characteristics of peanut skin and its role for the preservation of meat products
Lorenzo, J.M.
;
Munekata, Paulo E. S.
;
Sant'Ana, A.S.
;
Carvalho, R.B.
;
Barba, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Trindade, M.A.
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
331648
Publications
3653
Researcher profiles
1627
Collections
191
Communities
178
Groups
108
Projects
Autor
54
Toldrá Vilardell, Fidel
24
Gallego, Marta
20
Aristoy, María Concepción
12
Nasri, Moncef
10
Nasri, Rim
9
Abdelhedi, Ola
9
Jridi, Mourad
9
Reig, Milagro
8
Escudero, Elizabeth
6
Jemil, Ines
.
siguiente >
Palabras clave
22
Mass spectrometry
16
Bioactive peptides
16
Dry-cured ham
14
Peptides
12
Proteolysis
8
Antioxidant activity
6
Peptidomics
6
Proteomics
5
Biomarkers
4
Protein hydrolysates
.
siguiente >
Fecha de Publicación
12
2019
10
2018
11
2017
16
2016
6
2015
4
2014
1
2010