English
español
Navegación por Autor Rojo, Bárbara
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1988 | Amino acid composition of wheat grain. 1. Changes during development | Martín del Molino, I.; Rojo, Bárbara; Martínez-Carrasco, Rafael CSIC ORCID; Pérez Pérez, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Effects of alterations in the source-sink ratio on various dates after anthesis on the amino acid composition of wheat grains | Martín del Molino, I.; Rojo, Bárbara; Martínez-Carrasco, Rafael CSIC ORCID; Pérez Pérez, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1989 | Varietal differences in amino acid composition of wheat (Triticum aeativum L) grain | Martín del Molino, I.; Rojo, Bárbara; Martínez-Carrasco, Rafael CSIC ORCID; Pérez Pérez, Pilar CSIC ORCID | artículo |