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español
Navegación por Autor Guillén, A. M.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1991 | Accelerated ripening of ewes’ milk Manchego cheese The effect of neutral proteinases | Núñez Gutiérrez, Manuel; Guillén, A. M.; Rodríguez-Marín, M. A.; Marcilla, A. M.; Gaya Sicilia, María Pilar; Medina, Milagros CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1992 | Characteristics of Burgos and Hispánico cheeses manufactured with calf rennet or with recombinant chymosin | Medina, Milagros CSIC ORCID; Gaya Sicilia, María Pilar; Guillén, A. M.; Núñez Gutiérrez, Manuel | artículo |
openAccess | | 1994 | Characteristics of Manchego cheese manufactured from ewe raw milk preserved by addition of carbon dioxide or by activation of the lactoperoxidase system | Uceda, R.; Picón Gálvez, Antonia María; Guillén, A. M.; Gaya Sicilia, María Pilar; Medina, Margarita; Núñez Gutiérrez, Manuel | artículo |
closedAccess | | 1992 | Effect of recombinant chymosin on ewes’ milk coagulation and Manchego cheese characteristics | Núñez Gutiérrez, Manuel; Medina, Milagros CSIC ORCID; Gaya Sicilia, María Pilar; Guillén, A. M.; Rodríguez-Marín, M. A. | artículo |