English   español  

Navegación por Autor García Lafuente, Ana María

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 26  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2012Anti-inflammatory activity of methanolic extracts from edible mushrooms in LPS activated RAW 264.7 macrophagesMoro, C.; Palacios, I.; Lozano, M.; D’Arrigo, Matilde; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Martínez, J. Alfredo; García Lafuente, Ana Maríaartículo
closedAccess2011Antioxidant properties of phenolic compounds occurring in edible mushroomsPalacios, I.; Lozano, M.; Moro, C.; D’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Martínez, J. Alfredo; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.artículo
closedAccessoficial.pdf.jpg28-jun-2020Characterization of persistent Listeria monocytogenes strains from ten dry-cured ham processing facilitiesD'Arrigo, Matilde; Mateo Vivaracho, Laura María; Guillamón Fernández, Eva; Fernández-León, María Fernanda; Bravo, Daniel; Peirotén, Ángela; Medina, Margarita; García Lafuente, Ana Maríaartículo
closedAccess2011Comparison of different types of stationary phases for the analysis of soy isoflavones by HPLCManchón, N.; D’Arrigo, Matilde; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Martínez, J. Alfredo; Ramos, Álvaro; Rostagno, M. A.artículo
closedAccess2011Content and profile of isoflavones in soy-based foods as a function of the production processVillares, A.; Rostagno, M. A.; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión
closedAccess2011Development of meat and poultry products enriched with n-3 PUFAs and their functional roleD’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Ramos, Álvaro; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión
closedAccess2013Distribution patterns of polyphenols and alkaloids in instant coffee, soft and energy drinks, and teaManchón, N.; Mateo Vivaracho, Laura María; D’Arrigo, Matilde; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Rostagno, M. A.artículo
closedAccess2010Edible mushrooms Role in the prevention of cardiovascular diseasesGuillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Lozano, M.; D’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Villares, A.; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión
closedAccess2014Effects of freeze-drying treatment on the aromatic profile of tuber spp. trufflesPalacios, I.; Guillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Villares, A.artículo
closedAccess2010Fast analysis of isoflavones by high-performance liquid chromatography using a column packed with fused-core particlesManchón, N.; D’Arrigo, Matilde; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Ramos, Álvaro; Martínez, J. Alfredo; Rostagno, M. A.artículo
closedAccess2011Fast and simultaneous determination of phenolic compounds and caffeine in teas, mate, instant coffee, soft drink and energetic drink by high-performance liquid chromatography using a fused-core columnRostagno, M. A.; Manchón, N.; D’Arrigo, Matilde; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; García Lafuente, Ana María; Ramos, Álvaro; Martínez, J. Alfredoartículo
closedAccess2009Flavonoids as anti-inflammatory agents Implications in cancer and cardiovascular diseaseGarcía Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Rostagno, M. A.; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión
closedAccess2012Identification and quantification of ergosterol and phenolic compounds occurring in Tuber spp. trufflesVillares, A.; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Ramos, Álvaroartículo
closedAccess2014In vitro anti-inflammatory activity of phenolic rich extracts from white and red common beansGarcía Lafuente, Ana María; Moro, C.; Manchón, N.; Gonzalo-Ruiz, A.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; Rostagno, M. A.; Mateo Vivaracho, Laura Maríaartículo
closedAccess2012Kinetic study of the inhibition of linoleic acid oxidation in aqueous media by phenolic compoundsVillares, A.; Guillamón Fernández, Eva; D’Arrigo, Matilde; Martínez, J. Alfredo; García Lafuente, Ana María; Ramos, Álvaroartículo
closedAccess2011Mushroom proteins Potential therapeutic agentsGuillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Lozano, M.; Moro, C.; Palacios, I.; D’Arrigo, Matilde; Martínez, J. Alfredo; Villares, A.artículo de revisión
closedAccess2010Mushrooms as a source of anti-inflammatory agentsGarcía Lafuente, Ana María; Moro, C.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; Rostagno, M. A.; D’Arrigo, Matilde; Martínez, J. Alfredoartículo
closedAccess2012Novel isolation of water-soluble polysaccharides from the fruiting bodies of Pleurotus ostreatus mushroomsPalacios, I.; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.artículo
openAccessProbiotic-and-functional-properties-of-limosilactobacillus .pdf.jpg29-may-2021Probiotic and Functional Properties of Limosilactobacillus reuteri INIA P572Diez-Echave, Patricia; Martín-Cabrejas, Izaskun; Garrido-Mesa, José; Langa, Susana; Vezza, Teresa; Landete, José María CSIC ORCID; Hidalgo-García, Laura; Algieri, Francesca; Mayer, Melinda J.; Narbad, Arjan; García Lafuente, Ana María; Medina, Margarita; Rodríguez-Nogales, Alba; Rodríguez-Cabezas, María Elena; Gálvez, Julio; Arques Orobón, Juan Luisartículo
closedAccess2009Sample preparation for the analysis of isoflavones from soybeans and soy foodsRostagno, M. A.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión