English   español  

Navegación por Autor Dieguez, M. C.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2018Boiling and pressure cooking impact on IgE reactivity of soybean allergensCabanillas, Beatriz; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Rodríguez, Julia; Dieguez, M. C.; Fernández Crespo, Jesús; Novak, Natalijaartículo
closedAccess2017Detection of pistachio allergen coding sequences in food products A comparison of two real time PCR approachesSanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Rueda, Julia; Pedrosa, M. M.; Dieguez, M. C.; Rovira, M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2018Evaluation of locked nucleic acid and TaqMan probes for specific detection of cashew nut in processed food by real time PCRSanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Marqués, Eric; Dieguez, M. C.; Rueda, Julia; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2018Influence of enzymatic hydrolysis on the allergenic reactivity of processed cashew and pistachioCuadrado Hoyos, María Carmen; Cheng, Hsiaopo; Sanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Easson, M.; Grimm, C. C.; Dieguez, M. C.; Linacero, Rosario; Burbano, C.; Maleki, S. J.artículo
closedAccess2018Thermal processing effects on the IgE-reactivity of cashew and pistachioSanchiz, Africa; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Dieguez, M. C.; Ballesteros, Isabel; Rodríguez, Julia; Fernández Crespo, Jesús; de las Cuevas, N.; Rueda, Julia; Linacero, Rosario; Cabanillas, Beatriz; Novak, Natalijaartículo