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Navegación por Autor Dieguez, M. C.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2018 | Boiling and pressure cooking impact on IgE reactivity of soybean allergens | Cabanillas, Beatriz; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Rodríguez, Julia; Dieguez, M. C.; Fernández Crespo, Jesús; Novak, Natalija | artículo |
closedAccess | | 2017 | Detection of pistachio allergen coding sequences in food products A comparison of two real time PCR approaches | Sanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Rueda, Julia; Pedrosa, M. M.; Dieguez, M. C.; Rovira, M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosario | artículo |
closedAccess | | 2018 | Evaluation of locked nucleic acid and TaqMan probes for specific detection of cashew nut in processed food by real time PCR | Sanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Marqués, Eric; Dieguez, M. C.; Rueda, Julia; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosario | artículo |
closedAccess | | 2018 | Influence of enzymatic hydrolysis on the allergenic reactivity of processed cashew and pistachio | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cheng, Hsiaopo; Sanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Easson, M.; Grimm, C. C.; Dieguez, M. C.; Linacero, Rosario; Burbano, C.; Maleki, S. J. | artículo |
closedAccess | | 2018 | Thermal processing effects on the IgE-reactivity of cashew and pistachio | Sanchiz, Africa; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Dieguez, M. C.; Ballesteros, Isabel; Rodríguez, Julia; Fernández Crespo, Jesús; de las Cuevas, N.; Rueda, Julia; Linacero, Rosario; Cabanillas, Beatriz; Novak, Natalija | artículo |