English
español
Navegación por Autor De J. Berrios, José
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2015 | Novel fiber-rich lentil flours as snack-type functional foods An extrusion cooking effect on bioactive compounds | Morales, Patricia; De J. Berrios, José; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 15-jun-2020 | Novel gluten-free formulations from lentil flours and nutritional yeast: Evaluation of extrusion effect on phytochemicals and non-nutritional factors | Ciudad-Mulero, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Cuadrado Vives, Carmen; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; De J. Berrios, José; Pan, James; Morales, Patricia | artículo |
openAccess | | 29-nov-2020 | Tiger Nut (Cyperus esculentus) as a Functional Ingredient in Gluten-Free Extruded Snacks | Gasparre, Nicola CSIC ORCID; Pan, James; Silva Alves, Priscila Leal da; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; De J. Berrios, José | artículo |